orestte Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 stie cineva unde pot gasi tabla de aluminiu in iasi, dar sa imi taie la dimensiunea pe care o vreau? coala mare la dedeman de care vrei dar e scumpa...peste 3 mil parca si nu taie mica .....te duci la pieta si vorbesti cu aia de acolo sau prin talcioc duminica daca vrei sa-ti faci scut eu am facut scut la 450 ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Are cineva un nolan n85 M/S sa probez marimea la castile astea? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 are cineva ideie ce trebuie facut daca am scimbat motorul pe motocicleta si nu am trecute seriile pe carte? anu asta tre sa-i fac RAR-ul si sa stiu cum sa ma pregatesc. inainte figura cu motor de 748, acum are motor de 916. motoarele sunt identice, doar cilindreea difera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Salut. Aveti idee unde pot gasi in Iasi vreo 5 bannere cu "Atentie la motociclisti !" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Salut. Aveti idee unde pot gasi in Iasi vreo 5 bannere cu "Atentie la motociclisti !" ? unde vrei sa le pui ... 5 bannere... ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) unde vrei sa le pui ... 5 bannere... ?????? Imi trebuie doua dar cumpar 5. Mai gasesc eu 2-3 vecini care sa le poarte. o.O LE: cred ca "sticker" era termenul corect. Editat Februarie 1, 2013 de Radu_Toretto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Pai iti iei modelul de pe net si mergi la PIM si ti le face, nu cred ca te costa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Iti pot da eu cateva gratis, cand ai timp treci pe la Madras si te servesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) Tare as vrea si eu un sticker... Editat Februarie 1, 2013 de D.D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Offtopic si off-city Mai ai cartea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Imi trebuie doua dar cumpar 5. Mai gasesc eu 2-3 vecini care sa le poarte. o.O LE: cred ca "sticker" era termenul corect. aha....asta-mi era nedumerirea....ai spus ca vrei bannere...tu vrei de fapt niste stickere autocolante sa le pui pe masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 (editat) aha....asta-mi era nedumerirea....ai spus ca vrei bannere...tu vrei de fapt niste stickere autocolante sa le pui pe masina da da greseala mea Editat Februarie 2, 2013 de Radu_Toretto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Salut tuturor. Intrebare intrebatoare: unde pot gasi pe cineva in Iasi care sa imi faca o culoare mai 'diferita' pe motor sau aerografie? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Culoare mai diferita cred ca iti poate face oricine, aerograf in iasi stiu doar la la Autocrom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 stie cineva unde pot gasi tabla de aluminiu in iasi, dar sa imi taie la dimensiunea pe care o vreau? am gasit in bazar la un nene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Culoare mai diferita cred ca iti poate face oricine, aerograf in iasi stiu doar la la Autocrom. Am sunat dimineata la ei si au zis ca nu mai e tipul care facea aerografii.-Au zis ca ar fi prin Iasi cineva care face dar nu stiu exact unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Am sunat dimineata la ei si au zis ca nu mai e tipul care facea aerografii.-Au zis ca ar fi prin Iasi cineva care face dar nu stiu exact unde. Mai era /index.php?/topic/677555-custom-airbrush/ dar nu stiu daca e in iasi sau nu, cert este ca a fost la motorfest anul trecut, deci e de prin zona ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Da, am vb cu tipa.Singurul inconvenient e ca e din Falticeni, iar eu nu sunt in tara a ii pot trimite piesele.Daca nu reusesc sa gasesc in Iasi, fac cumva si le trimit la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Mai era /index.php?/topic/677555-custom-airbrush/ dar nu stiu daca e in iasi sau nu, cert este ca a fost la motorfest anul trecut, deci e de prin zona ... Andreea este din FOCSANI, nu din Falticeni. Editat Februarie 6, 2013 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Andreea este din FOCSANI, nu din Falticeni. Ase e. Am gresit eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Salut! Particip la un concurs pe facebook la care premiul este un tatuaj. De vreo doi ani tot ma gandesc sa-mi fac un tatuaj cu o tema moto si acum cred ca este cel mai potrivit moment, mai ales ca de un an lucrez la HONDA. Rog toti motociclistii care au si cont de facebook sa-mi dea si mie un LIKE pe postarea mea cu concursul: https://www.facebook.com/honda.man.737 Momentan sunt pe locul doi, dar tipul de pe unu are dublu voturi si peste 900 prieteni... Nasol... Va multumesc pentru un minut din viata voastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Ai grija cand mai esti de rand la muls vacile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Ai grija cand mai esti de rand la muls vacile. normal dimineata sunt de rand, dar mii putin frica pt c-am ramas putin marcat de niste intamplari neprevazute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate