mariuschopper01 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) am un bmw k 75 din 1993 si s a intrerupt o fisha undeva , la magazin este 80 de euro . stie cineva o solutie pentru aceasta problema ? are cineva cunostinta de unde iau asa ceva mai ieftin sau un electrician care poate sa repare asa ceva ? multumesc mult Editat Martie 26, 2009 de mariuschopper01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 poti sa incerci sa iei legatura cu userul gabrielleru care aduce piese de bmw sh..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 am un bmw k 75 din 1993 si s a intrerupt o fisha undeva , la magazin este 80 de euro . stie cineva o solutie pentru aceasta problema ? are cineva cunostinta de unde iau asa ceva mai ieftin sau un electrician care poate sa repare asa ceva ? multumesc mult Baga alta. Eu am de f3 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 mergi la orice magazin de piese auto - trebuie sa se potriveasca la capete, la lungime si vezi daca trebuie sa aiba rezistor in pipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 gasesti fise NGK , cred ca au 100 modele pentru toate tipurile de bujii , diferite lungimi, diferite rezistente, costa cam 150 mi. Te duci la orce magazin care are catalog NGk, te uiti pe el si alegi una , eventual o masori pe cea veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 1n principiu codu e format din 5 caractere ex SD05F Prima litera= forma fisei S - dreapta L - 90 deg X,Y,V - 120 deg de diferite rapoarte a doua litera = tipul bujiei D = 10/12mm (adik 16-18 la cheie) B = 14mm (21 mm la cheie) cifrele 3-4 = valoarea rezistentei 05 = 5kO 10 = 10ko Sper ca te-am lamurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate