high_dive_eagle Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 De prea mult timp nu mai dormisem pe masa pe care am beut toata ziua in prealabil, de mult n-am stat langa foc o noapte, demult nu am mai socializat cu necunoscuti de parca ne cunosteam de-o viata... Cu scuzele de rigoare pentru editorii altor pareri: O fo super... totu' tulbure si roz... Felicitari baieti! P.S. Am plecat spre voi doar cu bani de benzina si un motor de imprumut, insa m-am simtit de minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 am auzit ca ar fii montata camera radar fixa in zona intrunirii....mai exact intre penultimul sens giratoriu(de pe langa hotel ambasador,parca..) si ultimul sens giratoriu (cel de la intrarea in camping)...speram sa fie doar niste zvonuri si cel mai bine cred ca pot sa ne lamureasca bikerii din zona cum e povestea cu camerele din zona... EXCLUS!!! Nu exista asa ceva pe bulevardul Mamaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 inca un filmulet: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) super festival fratilor!!! inca o data va spun ca m-am simtit extraordinar!!! si am aparut si pe youtube:))... numai bine si sa ne vedem sanatosi la heavy riders bike fest 2009 asfalt uscat si femei umede!!! :) Editat Iunie 26, 2009 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate