KIDROCK Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ma gandesc ca Duminica sa merg undeva in Dobrogea,eventual pana la mare,dar nu am pic de inspiratie asadar daca mai sunt doritori ii rog sa vina cu o idee ceva daca intre timp nu mi-a picat mie fisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Yo plec sambata la mare. Pe la 10-11. uite nr meu de tel: 0723.192.796. Daca vrei, ne auzim la tel. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Yo plec sambata la mare. Pe la 10-11. uite nr meu de tel: 0723.192.796. Daca vrei, ne auzim la tel. Numai bine. S Editat Martie 27, 2009 de raducu_haiducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 sss?????????????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Ma gandesc ca Duminica sa merg undeva in Dobrogea,eventual pana la mare,dar nu am pic de inspiratie asadar daca mai sunt doritori ii rog sa vina cu o idee ceva daca intre timp nu mi-a picat mie fisa ai planuri maine! shhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldovean Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Mai daca e undeva aproape si nu mergem pt fugarela ci pt plimbarica ma bag si eu ... nu am parbriz si ma sufla vantul rau ... mai mult de 80-90 nu ii dau afara. La 80 e cel mai ok pt mine. Astazi il scot de la garaj si bag o plimbarica prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate