MotocrossYz85 Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Salutare,(am doar 13 ani) motocicleta mea este una deosebita imi place foarte mult particip cu ea la concursurile de motocross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 LA CAT MAI MULTI ANI CU BINE PETRECUTI IN SA ITI UREAZA UN VETERAN AL CROSS-ului SI UN UN SFAT DACA IMI PERMITI...MARE ATENTIE LA OASE RUPTE CA VEI SUFERII O VIATA INTREGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotocrossYz85 Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Ms atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 sa ai cat mai multe succese!!dar n-ar strica sa ne spui ceva mai mult despre tine,de cand te-ai apucat de motoretism,ce ai condus pana acum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Bravo!!! E bine daca ai "microbul" asta de la o varsta frageda. Iti urez mult noroc si sa ai parte numai de succese!! Eu cand eram de varsta ta, adica acuma vreo 5 ani aveam un Piaggio vechi cu pedale modificat cu care faceam trasee de cross ca nu aveam bani de motor pana am cazut si l-am rupt in doua . Si acum ma mai doare clavicula si genunchiul. Ai grija la cazaturi ! Bafta!!![/size] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotocrossYz85 Postat August 8, 2009 Autor Share Postat August 8, 2009 (editat) Pai am inceput acu 3-4 ani si am fost foarte talentat de cand am inceput am invatat urcarile coborarile si sariturile ce sa va mai zic cam atat. A si BiroCatalin mersi! Bafta si tie! Editat August 8, 2009 de MotocrossYz85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate