moshulik Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Mi-am luat o saptamana libera, in perioada dinainte de 1 Mai si vreau sa plec in Grecia, pe moto, la plaja, la vizitat diverse, in zona peninsulelor. Mai vine un amic cu mine si avem de gand sa mergem asa, fara un traseu precis, la explorare. Prima destinatie ar fi Salonic, apoi pe coasta, spre muntele Olimp, apoi mai vedem, eventual cu intoarcere prin Bulgaria, pe la Vama Veche. Cine mai e interesat, sa dea un semn aici. O sa mergem asa, mai la "haiducie", cu cort si sac de dormit pregatite, daca nu gasim zone cu cazare convenabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 sal!noi plecam pe 29 dimineata pe ruta CONSTANTA-BUCURESTI-GIURGIU/RUSE-SOFIA-KULATA-KAVALA-THASSOS.suntem 2 motoare si 2 masini.stam in insula pina pe 2 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioxy Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Mi-am luat o saptamana libera, in perioada dinainte de 1 Mai si vreau sa plec in Grecia, pe moto, la plaja, la vizitat diverse, in zona peninsulelor. Mai vine un amic cu mine si avem de gand sa mergem asa, fara un traseu precis, la explorare. Prima destinatie ar fi Salonic, apoi pe coasta, spre muntele Olimp, apoi mai vedem, eventual cu intoarcere prin Bulgaria, pe la Vama Veche. Cine mai e interesat, sa dea un semn aici. O sa mergem asa, mai la "haiducie", cu cort si sac de dormit pregatite, daca nu gasim zone cu cazare convenabila. As merge si eu cu sotia haideti sa mai vorbim si poate sa ne cunoastem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 chiar stateam sa ma gandesc cu cine sa merg in grecia in perioada aceea..... poate ne auzim la o bere sa discutam mai multe ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Dap... poate intr-o duminica seara, sau maine, joi, cum aveti si voi programul, pe la arc, sa ne adunam, sa ne cunoastem un pic si sa vorbim cam ce obiceiuri are fiecare la drum , de genul viteza, de genul cat dureaza legarea unui siret, daca autonomia de pauza de tufis coincide cu autonomia de benzina... etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 pai ... joi este ok ... la ce ora ..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 pai ... joi este ok ... la ce ora ..?? Salutare, imi cer scuze ca nu am putut raspunde in timp util, dar oricum am fost eu ocupat cu ceva aiurea ieri seara. Azi, vineri, insa, sunt liber, ma plimb cu bicla prin oras vreo 2-3 ore, dupa job si putem sa ne vedem sa vorbim, eventual la Arc, ca-i punct de reper bun. Eventual - daca nu ai program de week-end - haideti pana la bulgari maine si mai vorbim - /index.php?showtopic=337023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Salutare, imi cer scuze ca nu am putut raspunde in timp util, dar oricum am fost eu ocupat cu ceva aiurea ieri seara. Azi, vineri, insa, sunt liber, ma plimb cu bicla prin oras vreo 2-3 ore, dupa job si putem sa ne vedem sa vorbim, eventual la Arc, ca-i punct de reper bun. Eventual - daca nu ai program de week-end - haideti pana la bulgari maine si mai vorbim - /index.php?showtopic=337023 Se mai pot "abona" la Thassos si altii ??? Multumesc, astept PM Se mai pot "abona" la Thassos si altii ??? Multumesc, astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 Salutare si evident . Oricum, asa cum am scris, nu e o tura prea organizata sa zic asa, deocamdata suntem vreo 3 motoare, eu si inca doi amici cu care am fost in vara prin Alpi care o sa ne indreptam spre Grecia si oricine vrea sa vina e bine venit. Primul obiectiv ar fi Salonicul, sper sa ne mobilizam cu plecarea la un 6 dimineata, ca sa facem dintr-o bucata drumul, dupa care sa vedem ce obiective gasim, Atena ar fi in plan, Meteora ar mai fi, muntele Athos (la asta e taxa la feribot 25 euro), iar in rest multa plaja, eu unul as vrea ca in general seara, cazarea, sa fie prin campinguri de plaja si in functie de preturi si preferinte, stam la cort sau la casutzele din camping sau chiar pe plaja, daca nu e zona turistica. Maine, miercuri, o sa vin pe la arc, de pe la 6 jumate asa, o sa fiu pe bicicleta, sper sa ma identificati usor, cei care vor sa vina in tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jon22 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 vreau si eu la tura, acum am dat de acest topic si e super ca perioada, destinatie si ca intentie de cazare(cort). Se pare ca am ratat prima intalnire a doritorilor de excursie la Grecia. Cum luam legatura? in caz ca mai sunt locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 Salut, cum ziceam, nu e pe "locuri". Eu vreau sa plec sambata dimineata, pe 25, pe la ora 6, incat sa ajung in vama la giurgiu la 7 si de acolo sa merg intins pana in Salonic. E prima zi, suntem odihniti, cu chef de drum, deci cred ca e facubila prima etapa, in total sunt 688 de km. Atunci ramane pe maine, miercuri, la Arc, o sa trec pe la ora 7, sa vedem cine mai se prezinta la apel din cei care au zis mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 vezi si asta daca te intereseaya substratul zonei unde vrei sa ajungi http://www.goodkarmaproductions.com/html/Tour2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Mersi Aleko, m-am interesat insa si se pare ca Macedonia e cu chestii complicate, cu acte. Cred ca o sa cedez tentatiei de a sta intins la plaja, in esentza, prin Grecia. O sa plec sambata, lejer, pe la 10 - 11 - prima destinatie la apele termale de langa Varna, apoi duminica sper sa ajung in Salonic, sau ma opresc in Alexandropoli, daca e dezvoltata zona turistica si gasesc ceva camping, cazare. Daca mai vrea cineva sa vina, ne intalnim in bulgaria, la strand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 salut mosulika ce-ar fi sa vii si tu, sambata, la petromul de la giurgiu, la 10.00. mergi cu noi pana la veliko, ramai peste noapte acolo si apoi continui excursia mai departe.... ar fi o chestie sa incepi excursia asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 sal! cum am mai spus si acum ceva vreme noi plecam pe 29 dimineata( ora 12noaptea)din constanta ,pe ruta CONSTANTA-BUCURESTI-RUSE-SOFIA-KULATA -KAVALA-KERAMONTI-THASSOS.in jur de ora3-3,30 suntem la giurgiu.mergem 2 motoare si doua masini(v-strom si varadero)cine doreste poate sa sune la nr0744388774/0722322093 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Drum bun pentru maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 sal!noi plecam pe 29 dimineata pe ruta CONSTANTA-BUCURESTI-GIURGIU/RUSE-SOFIA-KULATA-KAVALA-THASSOS.suntem 2 motoare si 2 masini.stam in insula pina pe 2 mai. mai aveti loc in masina pt un bagaj feminin si un prradel mic mic mic? serios vorbind, PM pls eu pe motor dar fetele tre sa incapa intr-o conserva sau tel 07664040431 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate