07ary Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 donez prinderi pt oglinzi pe 18 mm cred, cine are nevoie sa vina sa le ia sunt noi, in punga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Husa tip Louis, marimea S, stare OK. Schimb pe bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
07ary Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) incet incet incepem sa fim mai ok sa nu mai dam chiar tot pe bani sa mai facem si un pustiu de bine nu doar profit, macar ajutam si noi cat se poate donez bloc motor de nipru, polisat oferta beton dati pm Editat Aprilie 1, 2009 de 07ary Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sp00ky Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Iau eu blocul de nipru, avantajos ca sunt in aceeasi casa cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Husa tip Louis, marimea S, stare OK. Schimb pe bere merge pe viragoul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Cred ca da, daca e mai scurt decat al meu macar cu vreo 10 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 dau o aripa fata,de jawa california. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Cred ca da, daca e mai scurt decat al meu macar cu vreo 10 cm. ok, facem o proba donez prinderi pt oglinzipe 18 mm cred, cine are nevoie sa vina sa le ia sunt noi, in punga buna ideea cu topicul asta, pe chopperisti este asa ceva, super...tre sa ma uit si eu pe-aks sa vad ce am de donat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Bine, husa merge la Alina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Donez kit pompa de frana pt Honda Shadow VT600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Husa tip Louis, marimea S, stare OK. Schimb pe bere as vrea-o eu daca m-i se potriveste.......am un motor exact ca al tau....ce zici...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 am vazut prea tarziu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 am vazut prea tarziu.... daca tu mi-ai luat berea asearea, eu ti-am luat husa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 am vazut prea tarziu.... daca tu mi-ai luat berea asearea, eu ti-am luat husa nici o problema ....o sa te tin minte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) se doneaza o pereche de cizme Daytona (cam touring) 3/4, negre, nici prea - prea, nici foarte - foarte. purtabile. sunt marimea 44-45, eu le-am luat ca fiind 43 si mi-s mari rau. primul venit - primul servit. cam asa arata, noi... tel 0741697000 Sim Editat Aprilie 4, 2009 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 am mai gasit prin dulap o pereche de genunchiere, cam de snow/skateboard, dar care stau ok peste o pereche de blugi si sunt ok petru vara, au ventilatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 am mai gasit prin dulap o pereche de genunchiere, cam de snow/skateboard, dar care stau ok peste o pereche de blugi si sunt ok petru vara, au ventilatii ......si la ce sa folosesca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 la protejarea genunchilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 cizmele au un nou stapan, sa le foloseasca sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 si genuncherele au plecat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 ......si la ce sa folosesca? sa nu te plouă în gât ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 sa nu te plouă în gât ... interesant, exact la asta m-am gindit si eu........ pacat ca s-au dat, ti-se potriveau de minune pe Tenere dar!! numai in combinatie cu un Braincap. (asta ti-o donam eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 interesant, exact la asta m-am gindit si eu........pacat ca s-au dat, ti-se potriveau de minune pe Tenere dar!! numai in combinatie cu un Braincap. (asta ti-o donam eu) putinul Brain pe care il ai in Cap, pastreaza-l, nu-l dona... in timp, s-ar putea sa se dovedeasca folositor... succesuri, ficior! PS Scuze pentru off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 putinul Brain pe care il ai in Cap, pastreaza-l, nu-l dona...in timp, s-ar putea sa se dovedeasca folositor... succesuri, ficior! PS Scuze pentru off-topic. multumiri domnului Philosof, cred ca am sa-ti accept invitatia ta, la o bere............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate