Sari la conținut

vrajitoru

Super Membru
  • Număr conținut

    1.217
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    10.2008
  • Motocicleta
    Honda Africa Twin CRF1000
  • Numar Moto
    SB 01 VRA
  • Club
    V-Stromania

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki V-Strom 650 L2, Suzuki V-Strom DL 650 K4

Vizitatori Recenți Profil

1.875 citiri profil

vrajitoru's Achievements

  1. Cei care refac faruri te pot ajuta. Si o folie peste e buna dupa aia.
  2. Merge fara stres pe autostrada ore intregi si la viteza aia. Dar daca mergi sustinut la 140 s-ar putea sa pape ulei. Sa ai cu tine si sa verifici regulat (adica in fiecare zi). In rest nu e problema. Si da, consumul o sa creasca de la 4.5-5 pe la 6-7.
  3. Yuasa probabil te va tine cu 1-2 ani mai mult decat o Varta sau alta marca. Diferenta de pret nu e mare... din ce stiu. Acum orice iei are 2 ani garantie parca. Nu stiu daca mai conteaza.
  4. @Adrian.Popescu: vezi ca gasesti deflectoare pe aliexpress cam asa: https://a.aliexpress.com/_EQLfUrr Iar ca si motocicleta e un tourer extrem de fiabil cu ceva veleitati de off-road (daca ai ceva skill merge peste tot).
  5. Nu i sa ai probleme. Pana acum e cea mai buna varianta pret-calitate. Stau bine si pe uscat si pe ud si se comporta decent si in offroad.
  6. In descrierea fiecarui film e ruta respectiva.
  7. Interesanta ideea cu suportul de tacamuri. Dar nu se contorsioneaza de la caldura? E suficient de solid?
  8. Paranteza de la finalul punctului 2 a fost epica si in acelasi timp... asa de adevarata!!!! :)))))))))))))))))))))
  9. De ce? Ca e trail pe care se merge cu pasul, bilcla sau moto electric? Sau ca e prin parcuri protejate?
  10. Da-l in fasole ca parca e prea de tot. Dar da, ala are bagaj putin si usor. Daca esti cu moto mai ai nevoie de pantofi de seara, pantaloni, ca nu o sa mergi in adidasi si cu pantaloni de trekking pe moto. Apropo: are cineva o idee de a face Via Transilvanica cu moto. Vor fi probleme?
  11. Moamaaaaa!!!! Multumesc mult omule. Da' de unde stii???? Am ratat multumirea de ziua mea. Uhhh Multumesc inca odata!
  12. Google it: https://nordlayer.com/learn/vpn/what-is-vpn/?gclid=Cj0KCQiAwP6sBhDAARIsAPfK_wZYBK9o-RK1jhdimsotkPDuhgK6MDnpNOjSYEwGt-N_7a4uIIEe5EMaAnLlEALw_wcB
  13. Nu sunt. Am verificat acum. episoadele 3 si 4 am cam aceeasi ruta pentru ca 3 e dus si 4 e intorc de pe Tasdurmaz. Acum am si un DR650 si e din alt film. Cu ala sa fi fost in Africa!!!! Altceva!!! M-as fi dar pe dune in draci! M-am indragostit de motoreta aia. Pe offroad e un vis, pe sosea... e doar acceptabil. Dar tot Africana imi e la suflet. Iar in Turcia nu as fi mers cu DR. Ma omorau distantele lungi de fuga. Poate daca as fi mers cu ea pe remorca pana acolo... poate. Ref la bagaje: la mine sunt multe si partea de video si IT. De regula lucrez cand sunt prin ture. Sunt chestii care trebuie sa le fac si nu mai eu pot... nu prea am cum delega. Si atunci am laptop, camere, drona, baterii pentru fiecare, powerbankuri, incarcatoare, cabluri... lucruri care cantaresc doar ele cateva kilograme bune. Si, de regula, alea sunt sus in rollbag sau in topcase. Ca sa nu cazi pe ele. Si atunci ... se schimba si ciclistica. Dar sunt obisnuit si e ok. Acum, cu DR-ul am gentile Blizzard de la Enduristan, care au capacitate mica asa ca va trebui sa ma invat cu mai putine bagaje. Lucrez la asta. Stai sa vezi motoreta echipata in tura Scandinava. Ohooo, next level.
  14. Faptul ca oamenii apreciază ajuta! Si mai pun la socoteala ca sunt amintiri la care ma pot uita la batranete.
  15. Neeee. Mai e mult pana departe. Stai linistit ca nu iau bani de acolo prea curand. Nu fi invidios ca nu ai pentru ce.
×
×
  • Creează nouă...