univet Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 Am luat Ktm-urile la nisip......nu inteleg de ce nu se incarca imagini....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Am luat Ktm-urile la nisip......nu inteleg de ce nu se incarca imagini....... vezi sa nu fie prea mari ... ia mai incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 (editat) Am luat Ktm-urile la nisip......nu inteleg de ce nu se incarca imagini....... Si se dadeau niste ciutani pe ghiata .....de ne faceau de ras cu ktm-urile noastre Editat Ianuarie 18, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 si cu voi pe gheata nu ai poze???? Sunt curios cum se comporta un enduro pe geata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 pai se comporta A si/sau B A esti in permanenta la orizontala cu el B esti pe fundul baltii cu mobra, gandindu-te daca e mai ieftin sa incerci sa o scoti sau o abandonezi acolo.......... Univetule, bine ca nu mai aveti varsta inconstientei, sa va fi aventurat cu mobra pe lac, frate...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Bai Adi, Tu si cu Trica - 2 copii mari! unde ai gasit mah ditamai stickerul cu Dakar? Altfel, cum te dezlipesti de pe motoreta dupa o tura la 0 grade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Domnu' Adi, era sa te-ntreb cum ai condus ambele motociclete in acelasi timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 Am dat pe google.com "Dakar logo" si search pe images ..... dupa care m-am servit.....Sunt cam mari dar asta este - sunt eu mai chior. Vreau sa zic ca pentru ceea ce numim noi enduro astea sunt perfecte - au putere si cuplu destul de bune - viteza de croaziera mare (i-am dat 134 km la ora pe nisip) - suspensii excelente si reglabile - sunt usoare la cat sunt de mari - pozitie comoda, protectie la vant (importanta mai ales iarna) - autonomie data de cei 28 litri din rezervor - rezistente la traumatisme Dezavantaje - vibreaza, de te umfla rasul de gadileli in c--, talpi si palme - suna la relanti de-ti vine sa le cauti de ulei - cam inalte si top heavy" un TTR de aceeasi greutate pare mult mai usor La asta din 2004 a trebuit sa-i schimb aripa si protectiile de jambe - cam 150 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Aveti bafta acolo: Pleci cu moto de acasa si in 1-2 km esti pe plaja...Poate nici atat... Dar venim si noi mai ocazional: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate