tziganu' Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 O am de curand si e cam varza. Nu am mai demontat nici una pana acum si nici nu stiu pe nimeni cu Tula. Mi-ar trebui niste imagini cu cadrul pt ca am impresia ca a facut cineva niste modificari pe acolo. Daca ma puteti ajuta cu ceva v-as fi recunoscator ca de 3 zile caut pe net si nu am gasit nimic. Tks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scandalxxl Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 salut! da-mi o adresa de mail sa iti trimit niste poze si ce te mai intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 Ce stiti despre Tula ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 (editat) paulbad2000@yahoo.com Iti multumesc anticipat. M-ar ajuta foarte mult. Scuze UncleFester dar nu am gasit nicaieri. Editat Februarie 1, 2006 de tziganu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scandalxxl Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 daca te intereseaza o parte anume a motocicletei,spune-mi si iti fac o poza cu zona respectiva,sau daca vrei sa o vezi(in timpul saptamanii) o tin pe undeva prin zona piata gemenii-mihai eminescu-vasile lascar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate