Sari la conținut

tziganu'

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tziganu'

  1. tziganu'

    Yamaha VIRAGO ZONE

    M-am bagat in mijlocul unei discutii si poate nu s-a vazut postarea mea scurta de aia mai insist cu scuzele de rigoare daca deranjes, sa nu dau banii pe transport de prin germanica si de preferat sa fac vanzare oamenilor de aici. Caut un CDI pentru viroaga de 750 mai noua de 1990 daca stie cineva........ Vand CDI de Virago 750 model mai vechi de 1990. Multumesc si asfalt uscat ca a inceput sezonul.
  2. tziganu'

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Stie cineva un TCI (CDI) de vanzare pentru virago 750 dupa 1991?
  3. Nu mai scrie nimeni pe aici? Toata lumea-i pe feisbuci?
  4. tziganu'

    "free Talk"

    530 am dat si pt motor de 200 din italia si pt motor de 1200 din anglia. Carte, autentificare si itp. Deci nu tine nici de tara nici de capacitate.
  5. tziganu'

    "free Talk"

    Daca vrei dosar penal da si tu cu pumnu in 4-5 malelisti. De cand nu se dau examene cam opresc motoristi. Nu cred ca merita pentru 60 de lei cat costa numerele rosii. Cu 100 ti-l pun eu in remorca si stau cu tine toata ziua. Dau eu cafeaua
  6. De parca asta e o problema pentru tine.......
  7. tziganu'

    "free Talk"

    Pe Teclu mi-au facut un motor praf. Nu stiu ce solutie au folosit dar tot ce este din aluminiu e praf. Din vara dau cu ulei pe motor si iese cocleala prin ulei. Nu mai zic de suruburile care nu au fost vopsite.
  8. Baiatul asta are o problema. Ti-am mai zis sa intrebi amenii ce inseamna "bisericute" sau asa zici tu cand nu te baga lumea in seama?
  9. tziganu'

    "free Talk"

    Am primit o husa si am pus-o pe motor intr-o sambata noaptea la ora 3 pe ploaie torentiala si dimineata la 8 nu mai era. Cred ca e momentul pt alarme sau niste batute prin oras sa se stie ceva frica de motociclisti.
  10. tziganu'

    "free Talk"

    Pe strada Paris lucreaza f ingrijit. Am pus pe janta proaspat vopsita si nu a fost nici o problema. Treci podul de la piata cibin si la giratoriu a 2-a in dreapta pana aproape in capatul strazii pe dreapta.
  11. Diferenta ar fi ca mai vedem niste oameni. In R&B nu mai vine nimeni joia din pacate.
  12. Nu am nici o carte tehnica si nu ma pricep atat de mult incat sa stiu daca jocul de la biela care il am de 3 mm (fata spate) este acceptabil sau nu. Voi ce ziceti? sus-jos nu pare sa aiba. Si mai am o intrebare despre carburator. Am inteles ca merge cel de Minsk de care cica am sanse sa gasesc nou. Asa este?
  13. Mi-am facut mai demult 'cand eram mai tinerel' un Simson din piese de schimbfara acte fara nimic. Nu a mers niciodata bine si de cativa ani sta intr-o gradina la un prieten. L-am adus acasa si vreau sa il pun pe roti si sa-i fac acte. O sa am nevoie de o gramada de piese si o sa am multe intrebari. Stau foarte prost cu timpul "si cu banii" asa ca o sa fac tot posibilul sa imi caut pe forum raspunsuri dar m-ar ajuta mult daca o sa mai dea cate o geana pe aici cunoscatorii sa imi mai dea cate un sfat.
  14. Telescoapele sunt originale
  15. paulbad2000@yahoo.com Iti multumesc anticipat. M-ar ajuta foarte mult. Scuze UncleFester dar nu am gasit nicaieri.
  16. am incercat dar cica "tha page cannot bedisplayed". Mai stii alta adresa?
  17. nu am mers cu multe motoare. am simsonul din poza care mergea destul de rau ultima data. nu puteam sa il accelerez decat foarte putin ca daca-i dadeam mai tare murea si cu toate astea urca un deal tare naspa cu doi oameni pe el. Puteai sa numeri bataile pistonului dar se ducea. personal, motorul de simson imi place la nebunie.
  18. La un ij poti sa faci modificari sa arate mai bine si am auzit ca sunt si mult mai puternice. Intotdeauna am considerat simsonul un motor deosebit si mi-a placut dar cel sport nu arata impresionant. Cred ca un ij este o alegere mai buna (daca nu tre sa dai prea multi bani in plus). Bafta
  19. Mi-am luat de curand o Tula cam varza. M-ar ajuta orice informatie mai ales imagini cu cadrul. Are facute niste modificari de c... si nu am cu ce sa o compar ca sa-mi dau seama ce este acolo. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...