sorcer Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Vreau si eu set sprayuri:de curatat si uns. De unde pot comanda ca sa imi trimita in sistem ramburs sa nu trebuiasca sa ma deplasez io in alte localitati??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Si eu am comandat de la ROMI13 un set de spray-uri... imense 3 bucati: lant (curatat/uns), frane (curatat). 500k era atunci, cauta pe louis poate se mai gasesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Si eu am comandat de la ROMI13 un set de spray-uri... imense 3 bucati: lant (curatat/uns), frane (curatat). 500k era atunci, cauta pe louis poate se mai gasesc! Codul setului este 10004887. Iti cumperi unu din asta si un spray de lant mai mic ( pt drumurile mai lungi ), si nu mai ai treaba jumate de an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Si eu am luat 2 spray-uri de la Romi (de 300 ml fiecare, reducere la 1,95 E), plus un spray mic de drum, care are valva speciala pentru reincarcare din spray mare...super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 am comandat si eu de la romi setul 10004887 ma costa 550k adus la mine acasa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate