danok Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Respectand traditia de a nu rata nici o sambata fara motoare ne am decis vineri seara sa incercam zone cu altitudine mai mare fata de dealurile "calarite" pana acum. Astfel ca, sambata pe la ora 7:00 am plecat din Bucuresti si odata ajunsi in zona, dupa ce ne am coit o ora sa gasim un loc de lasat masina+remorca, am inceput sa urcam muntele pe o poteca undeva la marginea orasului Comarnic. In rest, cred ca pozele si filmuletul spun mai multe............... (in prima poza eu, a doua Alex) Editat Aprilie 6, 2009 de lds_ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 frumos peisaju'. deci incepe sa se duca zapada de ce ati chinuit motoretele prin zapada cand la 2 metri lateral era uscat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Dupa o urcare in care ne-am incins de ne-au luat dracii am intrat ca musca-n ..... curu calului in primul petic de zapada sa ne racorim nitel atat noi cat si "fetele". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Dupa o urcare in care ne-am incins de ne-au luat dracii am intrat ca musca-n ..... curu calului in primul petic de zapada sa ne racorim nitel atat noi cat si "fetele". "fetele" chiar aveau nevoie de o mica racorire la ce omor si-au luat prin zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 Cu zapada a fost doar asa de prosteala, plus ca se cam incinsesera creierii fiind foarte cald sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate