Sari la conținut

alexandrur

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexandrur

  1. Salutare, Daca are nevoie cineva de un disc de frana spate pentru 690/701 am un Moto Master 11702 nou nout in plus (l-am comandat in plus din greseala). Ar fi 80 de euro.
  2. Putin cam departe de Bucuresti. Mai cautam prin zona.
  3. Vopsitori mai stiu. Un tinichigiu care sa lucreze cu aluminiu poti recomanda?
  4. Ok. Am inteles. De partea de tinichigerie aveti vreun sfat?
  5. Salutare, M-am apucat de refacut un atas Duna. Am comandat tapiterie, parbriz, ornamente si un set de spite din Ungaria. In paralel l-am dezechipat si arata dupa cum puteti vedea in pozele atasate. Intrebari pentru ceu care au experienta cu asa ceva: Ma sfatuiti sa refac la un tinichigiu zona reparată in trecut cu nituri? O recomandare de tinichigiu? Eventual si vopsitor ? Ce este acel cadru metalic cu doua tije filetate? Era prins de podea in spatele scaunului.
  6. Imi poti spune care sunt site-urile? Tu ai luat de acolo? Cum e cu transportul?
  7. Salut, Are cineva de vanzare un ornament de atas Duna? Este vorba de rama rotundă concava de aluminiu din fata. Multumesc!
  8. Salutare, Caut pentru un IJ 56 urmatoarele: - cama care deschide platina - piesa care face legatura intre cablul de kilometraj si melcul de pe ax trnsmisiei (vine sub lantul de transmisie sub capacul din stanga ) - rama si plastice alb si verde care vin pe far si becurile pt instalatie pe 6V care vvin montate sub ele. - capace maneta acceleratie. Multumesc anticipat!
  9. alexandrur

    GPS MOTO

    Pentru ture de enduro sau "adventure" eu pornesc de la cateva idei de POI pe care vreau sa le ating si imi fac un track pe bikemap.net cu orientare in paralel pe gugal maps sau earth. Pe Enduro folosesc un Garmin HCx. Pe "adventure" folosesc un Samsung bagat intr-un suport GiVi, alimentat permanent de la bricheta, pe care rulez waze pe asfalt si Osmand pe off sau zone rurale. Dezavantaj Garmin : ecran mic. Dezavantaj Samsung: tre sa schimbi intre aplicatii in functie de cum/unde mergi. Se si incinge dar nu prea ma impresionează treaba asta. Succes!
  10. Salutare, Am nevoie pentru un IJ 56 de urmatoarele pise: - acceleratie completa pe sina - fisa bujie - gemuletele colorate de pe far impreuna cu rama de aluminiu sau o idee pentru inlocuire - garniturile de etansare a cablurilor care ies din far - tampoanele pe care sta saua pasager - cele 2 garnituri si 2 saibe de la coturile evacuarilor - piesele 9,10,11,12, 13 din imagine, care fac legatura intre cablul de kilometraj si interiorul cutiei de viteze. Multumesc.
  11. Salutare, Are cineva un Garmin Vista sau Legend, Cx sau Hcx defect sau spart? Am nevoie de slotul de card SD impreuna cu cablul panglica.
  12. Salut, pentru cine e interesat sunt 2 Jawa 350 de vanzare de la o unitate militara din targoviste. Vanzarea se face prin Romtehnica si doar maine se mai poate lua caietul de sarcini.
  13. alexandrur

    Ij (izh)

    Are cineva un arc pentru saua pilotului de IJ 56? Alex - 0758.786.686
  14. Are careva un arc pentru saua pilotului de IJ 56 ? Alex - 0758786686
  15. Salut, Caut sa cumpar spite cu nipluri pentru roata pe 19 de ij 56 sau 2 roti cu totul care sa aiba spitele ok. 07.58.786.68.6
  16. alexandrur

    Ij (izh)

    Salut, Are careva idee pe unde as putea gasi 2 seturi de spite + nipluri pentru 56 ?
  17. Motocicleta KTM 450 EXC enduro in 4 timpi din 2004. Motocicleta este la mine din 2011. Se prezinta in stare mecanica foarte buna. Are multe zgarieturi si defecte optice inerente pentru tipul asta de motocicleta si locurile prin care ajungi cu ea. Are pornire la buton si la pedala, ventilator (nu prea fierbe). Ventilatorul functioneaza doar in timpul functionarii motorului (nu mananca bateria) Cauciucurile au 2 iesiri. La inceputul anului a fost servisata furca (ulei + simeringuri) si au fost schimbati rulmentii fata/spate. Porneste repede atat la buton cat si la pedala si motorul nu are batai suspecte. Kit-ul de lant este schimbat la jumatatea anului dar se prezinta in stare buna intrucat anul trecut nu prea am iesit cu ea. Motocicleta vine cu ACTE (talon, CIV si contract de vanzare cumparare) si este la fisc pe numele meu. Eu sunt din Bucuresti insa motocicleta se poate vedea in judetul Prahova - Valea Doftanei (120 km din Bucuresti). Exista eventualitatea sa o aduc in Bucuresti pentru eventuali doritori. Pret: 1950 Euro Telefon: 0751.160.102
  18. alexandrur

    Ij (izh)

    Salutare, Intrucat m-am apucat de desfacut spitele si multe din ele vor ajunge la gunoi v-as intreba pe unde gasesc spite ok eventual gata cromate.
  19. alexandrur

    Ij (izh)

    Sper la primavara. Este inca in lucru:
×
×
  • Creează nouă...