sorin_ush Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Salutare... daca mai este acest thread undeva, sorry ca l-am redeschis. Sunt pe cale sa achizitionez un suzuki dr 650 rs din 1996. Sunt relativ incepator in acest domeniu, al enduro-ului, avand vreo 3 sezoane pe speed-uri... asa ca, cer de la voi niste sfaturi de genul: cat e de usoara e acomodarea, cat e de fiabila si cat sunt de scumpe piesele, cat consuma si cum se aseaza la drumuri lungi...ca pentru asta mi-o cumpar. Ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Doar atat: Go For It! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Salutare... daca mai este acest thread undeva, sorry ca l-am redeschis.Sunt pe cale sa achizitionez un suzuki dr 650 rs din 1996. Sunt relativ incepator in acest domeniu, al enduro-ului, avand vreo 3 sezoane pe speed-uri... asa ca, cer de la voi niste sfaturi de genul: cat e de usoara e acomodarea, cat e de fiabila si cat sunt de scumpe piesele, cat consuma si cum se aseaza la drumuri lungi...ca pentru asta mi-o cumpar. Ms anticipat. Am avut Suzuki DR 650 RS mai bine de 3 ani! In primul an am mers 14000 km cu ea! Este o motocicleta super-fiabila,economica(mie imi consuma putin peste 4 L./ 100km). Insa: seaua este putin cam incomoda la drumuri lungi(trebuie facute ceva pauze la 60-80 km ca sa-ti odihnesti posteriorul). DR-ul meu era din 91 si NICIODATA NU AM AVUT NICI CEA MAI MICA PROBLEMA CU EL! I-am schimbat doar consumabilele(ulei,filtre,bujii,cauciucuri,placute frana,kit lant,discuri ambreiaj). Piesele sunt f.ieftine si se gasesc usor(inclusiv Louis)! Eventual,poti sa-ti iei o motocicleta intreaga doar pentru piese(se gasesc neinmatriculate la 500 euro). Motocicleta este cam inalta,asa ca daca ai 1,60 m trebuie sa te gandesti la alt model! Are niste amortizoare beton care in concordanta cu roata fata de 21'...imi permiteau sa urc orice bordura(odata,din cauza unui"santier" a trebuit sa trec linia de tramvai cu bordurile alea imense...eram incarcat cu bagaje si cu o pasagera,dar....a mers!!!). Sper ca ti-am fost de folos! Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 motoarele suzuki sunt in general motoare fiabile..cat despre consumabile sunt cele mai ieftine...fa o comparatie cu cele de la KTM si imi vei da dreptate...in schimb cu Dr 650 rs nu te astepta sa faci hard enduro ca e cam greoi ...e bun de plimbari usoare..forestiere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 off-topic:ai putea mai bine sa te uiti la topicul posesorilor de dr la enduro turing!!! on : foarte ok daca ai grija de ea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 Ok, mersi frumos de pareri baieti. Sorry ca am re-deschis topic-ul. Asfalt uscat si drumuri (forestiere) bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 ia ma un dr... am avut si eu vitezana ... dupa ce am luat dr-ul .. am avut o parere de rau..ca nu am luat de la inceput Dr ... e super ... chiar nu ai limite.. ai demaraj super .. nu te impiedica nici o bordura..groapa..etc ... e super ce sa mai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate