roata de rezerva Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 vand orice tip de becuri pe 6v sau pe 12v la preturi micute. cine vrea e bine venit, mai au si garantie 1 an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bondan Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 da si tu un nr de tel, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 vand orice tip de becuri pe 6v sau pe 12v la preturi micute. cine vrea e bine venit, mai au si garantie 1 an. lasa te rog un numar de telefon....suntem mai multi interesati din gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 ceva de 90-100, 90-110, 100-110 w pe 12 v halogen ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 daca trimiti prin posta e bine...un pret ceva?...pe 6v cu 2 faze ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indy Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 vand orice tip de becuri pe 6v sau pe 12v la preturi micute. cine vrea e bine venit, mai au si garantie 1 an. vreau de 6 v cu 2 faze.da un nr de tel ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 pai ce faci domle cu becurile alea??? chiar iti place sa ne tii in suspans?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Topicul e un pic (prea) vechi. Oricum, prin martie am apelat la om, mi-a promis ca imi trimite, dar n-am primit nimic. Q.E.D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 cine vrea e bine venit, mai au si garantie 1 an. vreau si eu halogen de far 55/60 W / 12V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate