90mat Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Salut, vă deranjez Âşi eu cu o rugăminte. Cine poate să mă ajute Âşi pe mine, contra cost bineînțeles, cu niÂşte înălțătoare de ghidon necesare pentru modificarea unei comuniste. Tot legat de modificarea acestei comuniste mă interesează cum aÂş putea modifica un furtun de frână (adică să-l lungesc la dimensiunea la care am nevoie). Am aflat de la cineva că ar exista o firmă in BucureÂşti care se ocupă de confecționarea acestor cabluri, la diferite dimensiuni. În speranța că voi fi ajutat de cei cu state vechi în acest domeniu, vă mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Salut, Firma noastra este importator pentru FREN TUBO, conducte de frana racing. Avem set-uri gata facute pentru majoritatea motocicletelor de viteza, si avem dealeri care fac conducte la comanda. Te rog ia legatura cu Serban dacate intereseaza: serbanvulpe@yahoo.com sau mobil: 0722.910.570 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Eu am ghidon cu raisere de vanzare. Prețul lor este de 200 RON-să zicem negociabil-. Dacă te interesează, dă-mi p.m. sau reply aici. (sau 0747406817). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90mat Postat Ianuarie 26, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2006 Sunt cam scumpe pentru mine, dar cine Âştie,poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 Sunt cam scumpe pentru mine, dar cine Âştie,poate. Intr-adevar poate sunt cam scumpe pt noi, dar numai raiserele noi au costat in jur de 150 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate