milica Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Sambata - 11 Aprilie (2009) - clubul Seawolves & prietenii se vor deplasa in grup organizat catre Bucuresti, cu destinatia Romexpo unde se va desfasura editia anuala a Salonului de motociclete, accesorii si echipamente. In jurul orei 10.30 - 11 vom face o oprire pe autostrada in primul Spatiu pt servicii (parcare) de dupa intersectia de la Drajna. Daca vreti sa ne insotiti va asteptam cu drag. Toti cei care doresc sa ne insoteasca sunt bineveniti, cu rugamintea de a respecta regulile de mers in grup . Se va merge in coloana, fiecare pastrandu-si locul in coloana si avand grija de colegul din spate. Daca din anumite motive cineva se opreste, se opreste toata coloana. Viteza pe autostrada va fi de 110 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Sambata - 11 Aprilie (2009) - clubul Seawolves & prietenii se vor deplasa in grup organizat catre Bucuresti, cu destinatia Romexpo unde se va desfasura editia anuala a Salonului de motociclete, accesorii si echipamente. In jurul orei 10.30 - 11 vom face o oprire pe autostrada in primul Spatiu pt servicii (parcare) de dupa intersectia de la Drajna. Daca vreti sa ne insotiti va asteptam cu drag. Toti cei care doresc sa ne insoteasca sunt bineveniti, cu rugamintea de a respecta regulile de mers in grup . Se va merge in coloana, fiecare pastrandu-si locul in coloana si avand grija de colegul din spate. Daca din anumite motive cineva se opreste, se opreste toata coloana. Viteza pe autostrada va fi de 110 km/h. Foarte tare,misto...parca ai fi unul din membrii clubului Rebels of Danube,numai aia vin cu tot felul de reguli! Si eu o sa merg in coloana,o sa fim 2 si o sa mergem cu viteza legala admisa de lege,asa mi se pare mai corect! Oricum Drum Bun! Editat Aprilie 8, 2009 de rock46hunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goldengate Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 zi-le tu, ca le zici bine. rock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 zi-le tu, ca le zici bine. rock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Ce-i Papsy, iar s-a blocat neuronul ? Tare sint curios cum o sa va opriti voi cu tot cirdul de motoare pe autostrada, cind (presupun ca) stiti ca oprirea e interzisa pe acolo. Iar 100km/h inseamna sa incurcati traficul. Ce-i Papsy, iar s-a blocat neuronul ? Tare sint curios cum o sa va opriti voi cu tot cirdul de motoare pe autostrada, cind (presupun ca) stiti ca oprirea e interzisa pe acolo. Iar 100km/h inseamna sa incurcati traficul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goldengate Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Papsy, ce trebuie sa explic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Papsy, ce trebuie sa explic? daca ai coloana vertebrala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goldengate Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 eu asa cred. nu stiu de ce iti imaginezi tu ca n-as avea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi.mocanu Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 acum inteleg si eu,am fost o singura data pe autostrada si am vazut din cind in cind magazine deci acolo opresti si cumperi bidonase ca daca te apuca pipi ai probleme.Da de ce nu poti opri pe autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Titi, te rog sa citesti Codul Rutier, capitolul referitor la Oprire si Stationare. O sa te lamuresti ca nu am scris nimic deplasat. Si astept ceva de la tine, sper sa nu ma dezamagesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 acum inteleg si eu,am fost o singura data pe autostrada si am vazut din cind in cind magazine deci acolo opresti si cumperi bidonase ca daca te apuca pipi ai probleme.Da de ce nu poti opri pe autostrada? Pe ce autostrada ai gasit magazine ca din cate stiu pe A2(Autostrada Soarelui) nu este nici un magazin!!! sunt doar WC-uri si mai nou sunt si acele "mini-benzinarii" cu 3 pompe. Pe autostrada oprirea este interzisa ... lucru' pe care ti-l voi spune si cei de la "Politia Autostrazilor" daca ai noroc sa dea peste tine! Eu, oprit pentru pana am fost rugat sa ma misc mai repede si sa ma pun in miscare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares_HondaF4i Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Pe ce autostrada ai gasit magazine ca din cate stiu pe A2(Autostrada Soarelui) nu este nici un magazin!!! sunt doar WC-uri si mai nou sunt si acele "mini-benzinarii" cu 3 pompe. Pe autostrada oprirea este interzisa ... lucru' pe care ti-l voi spune si cei de la "Politia Autostrazilor" daca ai noroc sa dea peste tine! Eu, oprit pentru pana am fost rugat sa ma misc mai repede si sa ma pun in miscare. sa mori tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate