SILVIU.C Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Ma bucur ca aveti puterea sa va asumati si voi greselile ...totusi ,nu mai fiti si voi CHIAR asa de ironici la cealalta revista ,caci s-a trecut cam demult in cealalta extrema cand se vede ca "aveti ceva de impartit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 (editat) Cam tardiv acest mesaj dar de-abia acum am gasit topicul... Pe scurt, desi sunt un cititor constant al revistei (cred ca am toate numerele) si pb. ca voi ramane in continuare (in intervalul prognozabil ), ma cam deranjeaza "apetitul" acesteia spre BMW, varful acestuia fiind atins -zic eu- in nr. 2/2006 cu articolul de la pagina 26 - Test comparativ: BMW R 1200 GS, KTM LC4 Adventure. “Ora amatorilor” N-ar fi fost mai fair un test intre motociclete de "acelasi calibru" i.e. BMW 1200 GS vs. KTM LC8 Adv (sau, de ce nu, BMW 650 GS Dakar vs. KTM LC4 Adv)? Editat Martie 14, 2006 de _Alex_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate