Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

Frate, cat mai au astia de gand sa scumpeasca rhatul asta de RCA?! Auzi, 500 de lei pe 6 luni! Tampitii! Si in caz de dauna, umblii dupa ei de nebun! :alcy:

P.S.: branconier, multumim de link! Foarte util. La 23 de ani ai mei, ma costa 328 de lei pe 6 luni, la autoturism de teren si 128 de lei pe motocicleta.

Lasa Roby ca o sa imbatranesti si tu,apoi asigurarile vor fi mai ieftine...Rabdare si tutun cum se zice,stiu ca tu nu le ai cu tutunul. La anul am auzit ca va fi alt sistem de asigurare. O sa fie ca in tarile civilizate cu istoricul tau la vedere.Daca reusesti performanta de a nu avea niciun accident in 5 ani de zile asigurarea poate sa fie si 50% redusa. Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Lasa Roby ca o sa imbatranesti si tu,apoi asigurarile vor fi mai ieftine...Rabdare si tutun cum se zice,stiu ca tu nu le ai cu tutunul. La anul am auzit ca va fi alt sistem de asigurare. O sa fie ca in tarile civilizate cu istoricul tau la vedere.Daca reusesti performanta de a nu avea niciun accident in 5 ani de zile asigurarea poate sa fie si 50% redusa. Numai bine!

:bow: Eu stiu?... Daca o sa fiu vreun moshulica din asta rebel, cu ceva Lamborghini Murcielago, s-ar putea sa-mi dau jumate din pensie pe RCA... Iar cealalta jumate tre' sa-mi ramana pentru medicamentele de prostata, combustibil si...poate ma apuc si de tutun! :D

Revenind, cred ca va mai trece ceva timp pana or sa puna la punct astia un sistem viabil, cu istoricul la vedere... Deocamdata in tara asta se cam moare de AH1N1 si de foame... Am observat ca societatile de asigurare se preocupa in special de complicarea procedurilor si amanarea platilor din daune; avem o gramada de cazuri concrete si aici, pe forum. Ar fi ok sa platesti atata dar sa primesti servicii pe masura... Cu impozitele la fel! Dar asta e deja o alta discutie care provoaca fire albe si ulcer!

In rest, toate bune si frumoase!

Te salut Kato! :alcy:

Link spre comentariu

.Daca reusesti performanta de a nu avea niciun accident in 5 ani de zile asigurarea poate sa fie si 50% redusa. Numai bine!

Mda, o laie ! Si care-i faza? La anu scumpesc asigurarile la dublu fata de acuma , care deja ii dublat fata de acuma un an ... si dupa 5 ANIII o sa primim si noi 50% reducere care tot v-a fi de 2 ori mai scump de cat ar fi normal ... Deci finalul ii o MARE GRAMADA DE SUBSTANTA MARO !

Link spre comentariu

Mda, o laie ! Si care-i faza? La anu scumpesc asigurarile la dublu fata de acuma , care deja ii dublat fata de acuma un an ... si dupa 5 ANIII o sa primim si noi 50% reducere care tot v-a fi de 2 ori mai scump de cat ar fi normal ... Deci finalul ii o MARE GRAMADA DE SUBSTANTA MARO !

Adica ... "(cuvant urat)"  ?!

Link spre comentariu

pe langa indicatorul cu "cetateni turmentati" ar mai trebui unul cu "batrani senili" si unul cu "atentie doamna din masina din fata se rujeaza"

...plus ''batrani pe bicicleta, nascuti i.H, cu dipotrii de +infinit'' ;)

Editat de Robert_900RR
Link spre comentariu

io nu inteleg nimic :)

Ce ii asa greu ?

S-au vazut oamenii in oras sau undeva in public, Hondita purta niste ochelarii , Rolly a vazut-o dar nu a fost sigur ca ii ea.. si asta ar fi povestea :)

Daca nu ii asa corectati-ma ;)

Link spre comentariu

da nu vad unde intreaba Rolly daca o fost ea?

PM ! Dang dang :)

Banuiesc eu ... ;)

Link spre comentariu

PM ! Dang dang :)

Banuiesc eu ... ;)

Fara PM,.. doar stiam ca nu era sigur ca am fost eu,... ne-am vazut in fata la MC.. si ne-am uitat unu la altu .. drept ca purtam ochelari de soare.. si nici mie nu mi-a venit sa ma duc asa la el.. : aloha, eu sunt Hondita :)

a trecut ieri langa mine in centru de 4 ori... pe Unirii cu vreo 80km/h :) si pana am facut eu 10m pana la colt el a ajuns langa teatru... hihi, nu degeaba are R1 :D

Link spre comentariu

Korben

Aha, bun...

Început promițător, de mare viitor

O să fim foarte uniți, ca de obicei mad.gif

Păi hai să iÂşi aleagă fiecare câte un club Âşi să comunicăm prin SMS, ce zici?

Pai daca lu x si y nu le place in Nerv si le place in Taboo sau Flex sa mearga in Nerv doar pt ca vor altii 2 ?

Link spre comentariu

sa mearga in Nerv doar pt ca vor altii 2 ?

Altii 2? ;)

Multumim

Probabil despre tipul asta de dezbinare era vorba

Ideea era să facem Revelionul împreună, dar dacă e mai importantă locația decât oamenii... asta e

Editat de Korben Dallas
Link spre comentariu