Korben Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 De un lucru sunt sigur: nu mai e nevoie de mine pe acest topic Nici de swartelf sau makaveli Haideti! scapa cine poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 1. iubirea e un sentiment inventat de jidani ca sa se futa fara bani. 2 toate is curve inafara de mama 3.Femeile se uita la masini nu la motoare Deci daca te gandesti asa nu ma mir ca esti singur.... Stiu ca nu e la moda dar un pic de respect n-ar stica.... nu poti generaliza.... ca daca luam asa,.. atunci toti barbatii sunt porci.. si suntem chit... Napoleon Bonaparte -- "Toate femeile sunt curve in afara de mama si sora mea,dar si ele sunt femei" la majoritatea fetelor\femeilor li frica pe 2 roti sau li se par o prostie Doar faptul ca il cheama Napoleon nu inseamna ca are dreptate.... si bine ai zis: la majoritatea fetelor... deci nu la toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) ma, daca tot nu iti da nimeni cutit si mai existi pe forumul asta, cum ca ,vrei sa iti iei candva motor atunci lasa-ne in (cuvant urat) mea cu scuteru tau de (cuvant urat) cu tot si vorbeste macar de motoare ! daca te intalnesc "te iau de o aripa si dau cu tine in stele!" ca sa citez un mare clasic in viata! Nu eu am inceput cu chestia asta Scuzati-ma daca faptul cu plimbarea a sunat urat , eu spuneam sa iesiti la o plimbare cu motorul Daca nu ar posta el ar fi o liniste de cavou aici.... Gata shefwu' , va las Mesaj completat Deci daca te gandesti asa nu ma mir ca esti singur.... Stiu ca nu e la moda dar un pic de respect n-ar stica.... nu poti generaliza.... ca daca luam asa,.. atunci toti barbatii sunt porci.. si suntem chit... Doar faptul ca il cheama Napoleon nu inseamna ca are dreptate.... si bine ai zis: la majoritatea fetelor... deci nu la toti... Editat Decembrie 28, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 @hondita : auz, io nu mis porc, da ? @paul : asta cu majoritatea fetelor care li frica de doo roti ... pa cine incerci sa vrajesti mo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Deci daca te gandesti asa nu ma mir ca esti singur.... da de unde sti tu ca eu sunt singur ...am avut destule cereri pentru plimbari cu scuterul , si cand le-am spus ca le duc doar daca isi iau casca ... gata Am avut 3 colege in generala ... toate 3 proaste de bubuiau maradeanule facem o liniutza? eu cu bicicleta si tu cu Rieju , pe cine pariati? Am avut 3 colege in generala ... toate 3 proaste de bubuiau maradeanule cat fac 2+2:2= ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 MARADEANULE,TREBUIA SA ITI FACI UN PROFIL IN CARE SA SCRI CA AI 20 ANI,MOTOR KAWASAKI....,CARNET,POATE PRIMEAI UN PIC DE RESPECT,MAI RAILOR INVATATI SA RESPECTATI OMUL NU FIERUL,PRIMA DATA,CE DECA SE DA PE SCUTER.... E MASCOTA PE ARAD?SAU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Deci daca te gandesti asa nu ma mir ca esti singur.... Stiu ca nu e la moda dar un pic de respect n-ar stica.... nu poti generaliza.... ca daca luam asa,.. atunci toti barbatii sunt porci.. si suntem chit... Doar faptul ca il cheama Napoleon nu inseamna ca are dreptate.... si bine ai zis: la majoritatea fetelor... deci nu la toti... Io recunosc ca-s cam porc,dar putin mai respectuos. Cu iubirea ,ii las pe juniori sa-si mai dea cu capu de pereti,despre asta vb in particular cu ei.Si Napoleon cam are dreptate... nu incerca sa ma contrazici ca ramai nemaritata...Si vizavi de maradeanu,lasati-l macar acum iarna se se refuleze pe aici,ne mai distram si noi,entuziasmul lui se revarsa valuri valuri.In timp se va estompa,o sa inceapa scoala si cine mai ne animeaza serile in fata monitorului. Tanar,nelinistit,macar nu tine in el ce vrea sa spuna,desi e un neanteles inca(oare care genii au fost intelese in viata?) poate peste ani,posturile lui pe aici vor fi recunoscute pretutindeni ca si postari pentru posteritate....na gata ca ma ia si pe mine cu mancarimi de police.Sara buna! Editat Decembrie 28, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Io recunosc ca-s cam porc,dar putin mai respectuos. Cu iubirea ,ii las pe juniori sa-si mai dea cu capu de pereti,despre asta vb in particular cu ei.Si Napoleon cam are dreptate... nu incerca sa ma contrazici ca ramai nemaritata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) da de unde sti tu ca eu sunt singur maradeanule facem o liniutza? eu cu bicicleta si tu cu Rieju , pe cine pariati? maradeanule cat fac 2+2:2= 2 Facem ... dar prima data pariem noi intre noi , cat facem miza ? O tura Zimand-Arad , ca sa nu spuneti ca trisez il las "stock" ... daca se ...face mai usor pe drum nu e vina mea @lau: lasa ca ei au inceput motociclismul de la 8 ani cu motociclete mari , se dadeau pe o roata si faceau liniute cu politaii pe autostrada Baieti , daca voi reusiti sa ma bagati sa pot face A-ul ziua urmatoare dupa ce am A-ul donez scuterul sau il duc la fier vechi ... pana atunci ciocu mic si joc de glezne fiindca eu unul vreau sa pot face A1 anul asta , nu sa c*c pe mine de frica atunci cand un politai Hondita , imi cer scuze dinainte ... stiu ca nu toate sunt la fel ... dar multe sunt Si sa raspund si eu cu un citat : "Cum nu sunt femeile c*r*e daca ne inchinam aceluias Tata?" Editat Decembrie 28, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Eu sunt porc bine asa cam cat 100 de barbati porci la un loc. Lasati ma copilul in pace si eu merg cu scuterul ajung mai repede decat cu masina consuma mai putin decat motocicleta si pe deasupra nu imi vine stomacul in gura din cauza accelerarilor sau franarii si pot sa si beau o bere. Editat Decembrie 28, 2009 de Meste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Oare Maradeanu nu este acelasi cu Turbo Snail de pe sectiunea Timisoara ? ....ca au amandoi niste subiecte de discutii... Ma intrebam si eu ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) nu am alt cont pe motociclism.ro Editat Decembrie 28, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 nu am alt cont pe motociclism.ro cica la maradeanu ca 2+2:2 =2 ai facut si tu cu calculatorul? eu stiu ca prima data se face impartirea dupaia adunarea deci in concluzice 2+2:2=3 asa ca nu mai ii fa pe alti idioti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 .. atunci toti barbatii sunt porci.. Asta era replica mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Facem ... dar prima data pariem noi intre noi , cat facem miza ? O tura Zimand-Arad , ca sa nu spuneti ca trisez il las "stock" ... daca se ...face mai usor pe drum nu e vina mea esti tare oricum 2+2:2 fac 2 nu? pe ce clasa esti ? Editat Decembrie 28, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 AR TREBUI SA DESCHIDEM TOPICURI:CLASA A1 A,CLASA A.2.A,CLASA A.3.A,POATE O SA AVEM SI EXAMENE ,IARNA ASTA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 eu chiar nu inteleg !!!! poate sunt eu mai redus ....dar de ce nu va "duelatzi" pe privat,telefon sau ..."face to face " ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 hai ca deja m-am plictisit de discutii dinastea zi de zi UITATI CEVA INTERESANT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 UITATI CEVA INTERESANT Da , intr`adevar ... foarte interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Da , intr`adevar ... foarte interesant na bine tre' sa fie si un bagator de seama oricum la tine nimic nu e interesant Editat Decembrie 28, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Deci daca te gandesti asa nu ma mir ca esti singur.... Stiu ca nu e la moda dar un pic de respect n-ar stica.... nu poti generaliza.... ca daca luam asa,.. atunci toti barbatii sunt porci.. si suntem chit... Doar faptul ca il cheama Napoleon nu inseamna ca are dreptate.... si bine ai zis: la majoritatea fetelor... deci nu la toti... nah mai usor ca pusca pipota in tine de la nervi, Makaweli e singur acum, in weekenduri are prietena, e cea mai eficace relatie iti spun eu ( pentru noi )... da suntem porci... stiu.. si ce imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 eu chiar nu inteleg !!!!poate sunt eu mai redus ....dar de ce nu va "duelatzi" pe privat,telefon sau ..."face to face " ???? Aaaa!.. C'mon, man! Tocmai cand ma simteam si eu bine... Pai se poate sa-mi faci asaceva? Pe bune, eu zic ca e mai bine aici decat face to face, ca macar nu curge sange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 eu chiar nu inteleg !!!!poate sunt eu mai redus ....dar de ce nu va "duelatzi" pe privat,telefon sau ..."face to face " ???? Soso,asta-i jucaria lor,lasa-i sa se bucure pe copii te rugam,devin amuzanti de la un timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 nah mai usor ca pusca pipota in tine de la nervi, Makaweli e singur acum, in weekenduri are prietena, e cea mai eficace relatie iti spun eu ( pentru noi )... da suntem porci... stiu.. si ce imi place Cei aici cine ii porc si cine nu ? Mesaj completat nah mai usor ca pusca pipota in tine de la nervi, Makaweli e singur acum, in weekenduri are prietena, e cea mai eficace relatie iti spun eu ( pentru noi )... da suntem porci... stiu.. si ce imi place Ce va prostiti atita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Am vazut filmul AVATAR . REUSIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate