stanalexro Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 totusi, care-i faza cu "Trebe avut grija" ? cum? nu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 cum? nu stii? Ii o prostie...fara sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Ii o prostie...fara sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Ii o prostie...fara sens in sfarsit unul intreg la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 in sfarsit unul intreg la cap la voi tot ce spun altii e prostie, numai ce spuneti voi aia e bine mai ales swartelf, in loc sa purtati grija altuia mai bine ati purta-o pe avoastra si va-ti uita la voi. Dimineata cand va treziti mergeti si uitati-va in oglinda sa vedeti va recunoasteti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 la voi tot ce spun altii e prostie, numai ce spuneti voi aia e bine mai ales swartelf, in loc sa purtati grija altuia mai bine ati purta-o pe avoastra si va-ti uita la voi.Dimineata cand va treziti mergeti si uitati-va in oglinda sa vedeti va recunoasteti . Acuma, fii sincer: Tu ai fost vreodata capabil sa porti o conversatie normala, fara invective si injurii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 MA! fara cearta,ce mama dracului! Daca nu cunoaste toata lumea despre ce o fost vorba...uite un video care va explica... Mesaj completat Ha...this is funny too... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2010 MA! fara cearta,ce mama dracului!Daca nu cunoaste toata lumea despre ce o fost vorba...uite un video care va explica... ..da, sa stii ca trebe avut grija!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 nu va jucati cu primejdia (vezi shadow in the night) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Acuma, fii sincer:Tu ai fost vreodata capabil sa porti o conversatie normala, fara invective si injurii? unde vezi injurii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 unde vezi injurii? alea se aud, nu se vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 alea se aud, nu se vad daca taceai...filozof ramaneai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 daca taceai...filozof ramaneai... bine , maradeanu ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 la voi tot ce spun altii e prostie, numai ce spuneti voi aia e bine mai ales swartelf, in loc sa purtati grija altuia mai bine ati purta-o pe avoastra si va-ti uita la voi.Dimineata cand va treziti mergeti si uitati-va in oglinda sa vedeti va recunoasteti . Eu nu port grija nimanui, chiar daca voi ziceti ca " traba avut grija" si ultima parte am vazut ca e pe tema filozofica, imi place, probabil te referi la tensiunea care exista intre ego si identitate despre care vorbea Freud, presupun ca stii.... ego-ul este prins intre identitate si super-ego, este intr-un conflict intre gandurile reprimate ale indentitatatii si retrogradate intr-o pozitie inferioara in super ego, deci da, ai dreptate, posibil sa nu ne recunoastem complet cand ne uitam in oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 la voi tot ce spun altii e prostie, numai ce spuneti voi aia e bine mai ales swartelf, in loc sa purtati grija altuia mai bine ati purta-o pe avoastra si va-ti uita la voi.Dimineata cand va treziti mergeti si uitati-va in oglinda sa vedeti va recunoasteti . Eu nu ma recunosc fara ochelari. Doar dupa ce imi pun cucherii pe nas totul revine la normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 trebuie un party organizat (betie organizata) de impacare pt toti. flexul e destul de mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 trebuie un party organizat (betie organizata) de impacare pt toti. flexul e destul de mare.. E criza Cumparam o sticla de vodca si merem pe mal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 Eu nu port grija nimanui, chiar daca voi ziceti ca " traba avut grija" si ultima parte am vazut ca e pe tema filozofica, imi place, probabil te referi la tensiunea care exista intre ego si identitate despre care vorbea Freud, presupun ca stii.... ego-ul este prins intre identitate si super-ego, este intr-un conflict intre gandurile reprimate ale indentitatatii si retrogradate intr-o pozitie inferioara in super ego, deci da, ai dreptate, posibil sa nu ne recunoastem complet cand ne uitam in oglinda ..traba avut grija!...baiatul asta e nebun si vrea sa ne faca si pe noi asa!...traba avut grija! ..... Mesaj completat E crizaCumparam o sticla de vodca si merem pe mal ..traba avut grija la vodca de pe malu marii!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 ..traba avut grija Cred ca te-ai blocat intr-o faza pseudocognitiva a ego-ului exacerbat de diminuarea identitatii colective Freud explica asta magistral in volumul Zur Psychopathologie des Alltagslebens (The Psychopathology of Everyday Life) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golumbu Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Cred ca te-ai blocat intr-o faza pseudocognitiva a ego-ului exacerbat de diminuarea identitatii colectiveFreud explica asta magistral in volumul Zur Psychopathologie des Alltagslebens (The Psychopathology of Everyday Life) ... deja e putin prea mult pt mine ) ... si precum spuneam, e faina vremea afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 ... si precum spuneam, e faina vremea afara Faină faină , da trăbă avut grijă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La Multi Ani Atti transalp!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La Multi Ani Atti transalp!!!!! la multi ani:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Atunci un LA MULTI ANI fratelui meu Atti , asa oficial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La Multi Ani Atti transalp!!!!! Mersii mult ! Mesaj completat la multi ani:d Mersii!!!!!!!!!!!! Mesaj completat Va multumesc la toti pt urari!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate