CuCun Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 ce incet esti mai cu viata pe micalaca,eu eram la semafor in podgo cand tu ai plecat spre micalaca si tot te-am prins din urma.. si ce era sa te implantzi in ala ce o luat-o dreapta la peco la delta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 (editat) si ce era sa te implantzi in ala ce o luat-o dreapta la peco la delta... De 4 ori era sa se implante in ala? :D Editat Noiembrie 14, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...HIcz_4AaWoaX3DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) De 4 ori era sa se implante in ala? :D o dat de 4x replay sa ma vada Mesaj completat Asa Batman baga... Banuiesc ca ai avut peste 100 si crosetai printre masini. Si mai te si lauzi cu asta. Brava! 100 peste limita legala => pe undeva la 150 Mesaj completat si ce era sa te implantzi in ala ce o luat-o dreapta la peco la delta... nu era , sau nu mai tin eu minte.. Mesaj completat " tavy XT, ADMIN has sent you this email from /index.php. Suspendare 30 de zile pentru spam la bursa. La urmatoarea abatere contul se sterge. poate ai postat pe unde nu trebe.... asta ii link-ul : /index.php?...257&st=1080 AKA LINK BURSA LOCAL DISC FORMAT C DIMINUAT Editat Noiembrie 15, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 o dat de 4x replay sa ma vada nu era , sau nu mai tin eu minte.. era... ...vezi ce face lupsusul' da oricum...traba avut grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 100 peste limita legala => pe undeva la 150 si probabil, in curand esti viteaz ca ala care s-a infipt in camion la 200 km/h, nu dau nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) si probabil, in curand esti viteaz ca ala care s-a infipt in camion la 200 km/h, nu dau nume da..dumnezeu sa-l ierte..... Mesaj completat mai bine nu ne amintim de evenimentele neplacute... Editat Noiembrie 15, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 www.youtube.com/watch?v=3PK8sNSZNGY pacat,oare care orase mai urmeaza? Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 www.youtube.com/watch?v=3PK8sNSZNGY pacat,oare care orase mai urmeaza? Mesaj completat Eh asta e veche si pe la noi,atata ca nu a luat amploare asa mare incat sa iesim in stradasi noi,dar va urma la anul banuiesc.Nu de alta dar observ ca numarul motocicletelor creste pe zi ce trece care mai de care mai zgomotoase cu "piloti"kamikaze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 sa iesim in strada aici te corectez " sa iesiti in strada " tu cu ce iesi ? Mesaj completat pacat,oare care orase mai urmeaza? creca urmeaza aradu ca ma duc cu peti si paul pe la 11-12 sa rupem centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) aici te corectez " sa iesiti in strada " tu cu ce iesi ? Mesaj completat creca urmeaza aradu ca ma duc cu peti si paul pe la 11-12 sa rupem centru Tu stai bland in banca ta. pe langa ca nu ai releu ala sa poti umbla cu luninile regulamentar mai te iei si de mana cu imitatiile de Batmani. Ai grija , eu atat zic. Editat Noiembrie 15, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 te iei si de mana cu imitatiile de Batmani. GRESIT! BatMan ii imita pe ei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) GRESIT! BatMan ii imita pe ei ... asta e poza din filmul Dark Knight ( se vede clar cum il copiaza pe Paul ) Editat Noiembrie 15, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 ma ... vedetelor , numai sa nu dati autografe , pe asfalt ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 ma ... vedetelor , numai sa nu dati autografe , pe asfalt ... Traba avut grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 aici te corectez " sa iesiti in strada " tu cu ce iesi ? Mesaj completat creca urmeaza aradu ca ma duc cu peti si paul pe la 11-12 sa rupem centru acuma m-am trezit si iarasi ma bag la somn nu cred ca mai ies anul asta cu motorul ca trebuie sa ii schimb uleiul si buget ****...oricum o sa mai fac 1 iesire inainte sa il bag la iernat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 acuma m-am trezit si iarasi ma bag la somn nu cred ca mai ies anul asta cu motorul ca trebuie sa ii schimb uleiul si buget ****...oricum o sa mai fac 1 iesire inainte sa il bag la iernat:) si io trebuia sa il schimb amu 2 mii km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) 100 peste limita legala => pe undeva la 150 Si care sunt cele rele ? Vreau sa imi spuneti si mie ce rau am facut eu ? pe cine am jignit eu pe forum sau ce am spus rau pe forum? De cand am carnet nu am avut nici o problema in trafic , nici un eveniment si nici nu am fost prins de radar ( ca la viteza aia nici radaru nu ma mai vede ) si circul zilnic cu motoru ,in concluzie ce minti sa imi bag in cap ? aici te corectez " sa iesiti in strada " tu cu ce iesi ? Mesaj completat creca urmeaza aradu ca ma duc cu peti si paul pe la 11-12 sa rupem centru Pana acuma m-am abtinut sa comentez la posturile voastre ca sunteti prietenii mei, dar m-am saturat de aroganta de care dati dovada, unul nici nu si-a luat carnetul bine, la altul i se dezmembreaza motorul in mers dar voi v-ati gastit sa va laudati cu tot soiul de lucruri juvenile. Se pare ca voi considerati motorul drept o extensie a penisului, si nu o unealta prin care va plimbati si va relaxati. Maka, stai pe fundul tau, te uiti la prea multe filme, si nu e bine, am vazut oameni cu motoare cu adevarat puternice, nu cu 80 de cai, si care stiu sa conduca, si care au mers cu viteze la care nu le vedea politailor sa creada ca au prins asa ceva pe radar, si ghici ce ? aia tac din gura, nu se lauda cu nimic, pentru ca o fac pentru placerea lor, nu pentru a arata celorlalti ca au trei perechi de bilute. In linie dreapta stie sa mearga tot prostul cu 200, pe curbe, serpentine... e alta poveste, iti garantez ca acolo tu in momentul de fata nu vei avea acelasi curaj pentru ca inca nu ai experienta necesara, probabil vei zice in felul urmator : " te-ai gasit si tu sa comentezi ca ai luat si tu carnetul cu un an mai devreme ", corect, nu am zeci de ani experienta fata de tine, chit ca altii au si nici pe aia nu ii asculti, dar am umblat prin tara asta destul de mult incat sa imi dau cu parerea, si sa stiu in ce stadiu esti: pentru tine motorul este ceva nou acuma, si te simti tare entuziasmat, evident doresti sa iti eliberezi intr-un fel sau altul entuziasmul acesta, si cum faci numai drumuri de pecica si timisoara, bineinteles ca ti-l eliberezi aici pe forum, luandu-te de altii, Degeaba te iei de cote, ca si tu ai fost in situatia lui mult si bine, dar uiti de unde ai plecat. Sa nu crezi ca am ceva cu tine, ramanem prieteni, dar baga-ti mintile in cap. Editat Noiembrie 16, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 are si cargo un cantec "baga-ti mintile-n caaaap" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 are si cargo un cantec "baga-ti mintile-n caaaap" Si mai este o melodie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) Pana acuma m-am abtinut sa comentez la posturile voastre ca sunteti prietenii mei, dar m-am saturat de aroganta de care dati dovada, unul nici nu si-a luat carnetul bine, la altul i se dezmembreaza motorul in mers dar voi v-ati gastit sa va laudati cu tot soiul de lucruri juvenile. Se pare ca voi considerati motorul drept o extensie a penisului, si nu o unealta prin care va plimbati si va relaxati. Maka, stai pe fundul tau, te uiti la prea multe filme, si nu e bine, am vazut oameni cu motoare cu adevarat puternice, nu cu 80 de cai, si care stiu sa conduca, si care au mers cu viteze la care nu le vedea politailor sa creada ca au prins asa ceva pe radar, si ghici ce ? aia tac din gura, nu se lauda cu nimic, pentru ca o fac pentru placerea lor, nu pentru a arata celorlalti ca au trei perechi de bilute. In linie dreapta stie sa mearga tot prostul cu 200, pe curbe, serpentine... e alta poveste, iti garantez ca acolo tu in momentul de fata nu vei avea acelasi curaj pentru ca inca nu ai experienta necesara, probabil vei zice in felul urmator : " te-ai gasit si tu sa comentezi ca ai luat si tu carnetul cu un an mai devreme ", corect, nu am zeci de ani experienta fata de tine, chit ca altii au si nici pe aia nu ii asculti, dar am umblat prin tara asta destul de mult incat sa imi dau cu parerea, si sa stiu in ce stadiu esti: pentru tine motorul este ceva nou acuma, si te simti tare entuziasmat, evident doresti sa iti eliberezi intr-un fel sau altul entuziasmul acesta, si cum faci numai drumuri de pecica si timisoara, bineinteles ca ti-l eliberezi aici pe forum, luandu-te de altii, Degeaba te iei de cote, ca si tu ai fost in situatia lui mult si bine, dar uiti de unde ai plecat. Sa nu crezi ca am ceva cu tine, ramanem prieteni, dar baga-ti mintile in cap. hai pe curbe sa te vad daca te ti dupa mine , betmene, pe forum toti sunt PINTEA hai pe sosea si mai vorbim. Tu crezi ca numa tu sti sa iei curbele. In legatura cu Cote , eu cand nu aveam carnet nu ma dadeam mare ca am motor si cati km am facut io. CAti km o facut el? ca nici carnet nu are da pe toate topicurile se da mare motociclist si da el sfaturi la toata lumea. Mesaj completat hai pe curbe sa te vad daca te ti dupa mine , betmene, pe forum toti sunt PINTEA hai pe sosea si mai vorbim. Tu crezi ca numa tu sti sa iei curbele.In legatura cu Cote , eu cand nu aveam carnet nu ma dadeam mare ca am motor si cati km am facut io. CAti km o facut el? ca nici carnet nu are da pe toate topicurile se da mare motociclist si da el sfaturi la toata lumea. si unde vezi tu ca m-am laudat eu ca ma duc cu viteza o singura data m-am dus cu viteza cand am fost la moneasa pe portiunea aia de drum bun. Editat Noiembrie 16, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Si mai este o melodie ... Tu mai bine pregateste-te de ski la Vartop ,cu mine ai chat-uit pe jurnalul.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Tu mai bine pregateste-te de ski la Vartop ,cu mine ai chat-uit pe jurnalul.ro Ma pregatesc ... sufleteste Ca zapada inca o vreme buna nu o fi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 si unde vezi tu ca m-am laudat eu ca ma duc cu viteza AICI Uiti de la mana pana la gura Trebe avut grijă, e semn de Alzheimer Asta e boala de bătrâni, dar având în vedere cât eÂşti de precoce (mai ceva ca ejacularea) nu mă mir de loc . Mesaj completat hai pe curbe sa te vad daca te ti dupa mine , betmene Tocmai am vorbit cu Chuck Norris Se teme pentru viata lui Renunță la vizita în România Vezi ce se întâmplă dacă nu eÂşti cuminte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) hai pe curbe sa te vad daca te ti dupa mine , betmene, pe forum toti sunt PINTEA hai pe sosea si mai vorbim. Problema se va pune invers. Dar vad ca tu numai atat ai inteles din mesajul meu..... sincer, te compatimesc. si unde vezi tu ca m-am laudat eu ca ma duc cu viteza o singura data m-am dus cu viteza cand am fost la moneasa pe portiunea aia de drum bun. uiti ce zici ? uite aici un exemplu: si nici nu am fost prins de radar ( ca la viteza aia nici radaru nu ma mai vede ) Dar tu bineinteles, in loc sa vezi ca defapt iti zic ca sa te ajut sa te indrepti, tu vezi asta ca pe o insulta..... treaba ta. Editat Noiembrie 16, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate