HonditaCBR Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 ce concurenta aici la vanzare dc,... paul are busa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 dc,... paul are busa?! Nu stiu ce are Am facut numa o mica recapitulare a ultimelor posturi de pe acest topic si vad ca toti vor sa isi vanda motoarele membrei de pe forum "Maria-Iulia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Nu stiu ce are Am facut numa o mica recapitulare a ultimelor posturi de pe acest topic si vad ca toti vor sa isi vanda motoarele membrei de pe forum "Maria-Iulia". Eu nu vand nimic, poate sa ma calareasca pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 ...vad ca toti vor sa isi vanda motoarele membrei de pe forum "Maria-Iulia". Pe mine nu ma intereseaza cine cumpara, numa sa vina vand Transalpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Pe mine nu ma intereseaza cine cumpara, numa sa vina vand Transalpul si'apoi eu vand tdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Eu nu vand nimic, poate sa ma calareasca pe mine... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Eu nu vand nimic, poate sa ma calareasca pe mine... Aha ... doamna cu Corsa , crezi ca ar fi deacord ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Aha ... doamna cu Corsa , crezi ca ar fi deacord ? Iara te bagi in socotelile altora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Uite Kato,.. pisica alb-negru, nu e pui.. dar poti sa faci un bine si sa-l adopti... de la Protectia Animalelor Minis Arad http://www.apam.ro/?x=arata&id_a=332 Editat Septembrie 23, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Uite Kato,.. pisica alb-negru, nu e pui.. dar poti sa faci un bine si sa-l adopti... de la Protectia Animalelor Minis Arad http://www.apam.ro/?x=arata&id_a=332 Asta ii pisica pirat , nu vezi ca ii surda de un ochi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Asta ii pisica pirat , nu vezi ca ii surda de un ochi ? ..si ce..?... dar ca sa te linistesc mai sunt vreo 2-3 tot culoarea asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ..si ce..?... dar ca sa te linistesc mai sunt vreo 2-3 tot culoarea asta.... Nu trebuie sa ma linistesti , ca-s linistit Si nu mie imi trebuie pisica , eu doar am spus ce am vazut ! Poate Kato cauta o pisica in toata regula , poate vrea sa o faca cadou la o "piscutza"! Si atunci nu poate sa o duca asa "pirat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Uite Kato,.. pisica alb-negru, nu e pui.. dar poti sa faci un bine si sa-l adopti... de la Protectia Animalelor Minis Arad http://www.apam.ro/?x=arata&id_a=332 Mersi, am deja pisicuta de 1 saptamana! De la Titi am primit. Editat Septembrie 23, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Mersi, am deja pisicuta de 1 saptamana! Fain mâțoc Asa era o adevarata mâță Editat Septembrie 23, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Mersi, am deja pisicuta de 1 saptamana! De la Titi am primit. ...pai din asta puteam sa-ti dau si eu maaa... tu ai zis alb-negru... of, of,... na nu-i bai, dar sa ai grija de ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 O iesire scurta prin natura cu.... peripetii In imagine se vede un ARO --- na de ala am tras si am impins mai bine de o ora...impotmolit pana in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 dc,... paul are busa?! as vrea eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ce discutii, ce legatura au matele cu motociclismul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Fain mâțoc Asa era o adevarata mâță Johnny Matz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 te-ai hotarat cam tarziu, daca bagi dosarul acuma s-ar putea sa prinzi examenul din noiembrie, dar nu e sigur, daca nu cel din martie 2011. e cam nasoala treaba acum cu A-ul si vezi ca te costa 500 lei. atata am platit euMesaj completat Honda CBR 600 hei dau in noiembrie si am platit 350 cu tot cu taxe am deja dosarul gata see u soon bani n-am prea multi...max 1200 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ce discutii, ce legatura au matele cu motociclismul? ...ca norocul ca suntem pe topicul MESAJE VORBE DISCUTII si putem vb ORICE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Am avut foarte multe hobbyuri de mic copil.Am inceput sa colectionez tot ce se putea colectiona.Actibilte din guma turbo,cartonase cu fotbalisti,cartele de telefoane,capace de sticle,timbre,carti postale,plicuri.M-am ocupat cu cresterea porumbeilor,iepurilor(mai cresc si acum)fazani,pestisori si broaste testoase.Acu vreo 10 ani am avut si 3 struti.Momentan colectionez doar brichete(am vreo 175 buc) si machete moto.(31 buc)Sunt mandru ca am o bricheta moto,copie cdr si un zippo original din 70'functionabila.Ca hobby pe langa mobre,imi place sa citesc mult romane politiste si mai bat din cand in cand la tobe ..no,hai ca am facut matrimoniale Bineinteles ca vreau bricheta.Berea-i bere,si la litru si la fele .Chiar si daca nu merge,o fac eu sa functioneze. RESPECT @yedutz am tobe fame noi noute ...daca nu bati manele te las sa te joci cand vrei @korben am 173 Mesaj completat Eu nu vand nimic, poate sa ma calareasca pe mine... Kato...evt pe Maka .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Kato...evt pe Maka .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ...ca norocul ca suntem pe topicul MESAJE VORBE DISCUTII si putem vb ORICE.... Exact , aici ii voie orice! Putem sa ne "simtem" bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 @korben am 173 Atunci te poti baga linistita la Suzuki GS500 E foarte buna pt incepatori Inca o data mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate