Makaveli Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 unde ai fost ratza ? te-am vazut azi in micalaca. PS ba tatamio bine ca azi nu ai dat un telefon sa imi zici ca o fost catalina la arad Mesaj completat CE VREI SA SPUI? ca nu am motor , ca daca avea aveam ce sa scot . deocamdata sun parazit pe alu kato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 unde ai fost ratza ? te-am vazut azi in micalaca. PS ba tatamio bine ca azi nu ai dat un telefon sa imi zici ca o fost catalina la arad Mesaj completat ca nu am motor , ca daca avea aveam ce sa scot . deocamdata sun parazit pe alu kato OK.,LASA CA VINE SI ZIUA AIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Apropo de linii de tramvai, era să o muÂşc nasol în Micălaca, la Calu Bălan, înainte de Avrămuțiu, m-am trezit mai pe stânga benzii de cum mergeam de obicei Âşi era să o pun pe-o parte. Noroc cu reflexele mele de felină plus ale nevestei, care a ajuns Âşi ea cu tălpile jos...De ce dracu trebuie să puna dale de trafic pietonal pe porțiuni de drum cu trafic greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 A TRECUT DUMINICA(ZI FRUMOASA),CE ATI MAI FACUT? ,ATI SCOS MOBRELE? Unii le-au scos de sambata, nu au mai avut rabdare pana duminica Sarmizegetusa Regia (aia de la Orastie), apoi Ruschita, la cariera de marmura Cred ca trebuie sa vina iarna, ca altfel nu voi mai avea bani nici de bilet de tramvai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 "A TRECUT DUMINICA(ZI FRUMOASA),CE ATI MAI FACUT? ,ATI SCOS MOBRELE?" Arad - Nadlac si retur, dupa care Arad - Barzava si retur faina vremea (spre seara numa' o fost ceva mai frig), fain asfaltu' altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Arad-Barzava si retur asa una scurta cu Danutt in fata, muuuult in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Arad-Barzava si retur asa una scurta cu Danutt in fata, muuuult in fata Care Danutt ? Ca eu am fost pe Ar. - Tm. si retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) Apropo de linii de tramvai, era să o muÂşc nasol în Micălaca, la Calu Bălan, înainte de Avrămuțiu, m-am trezit mai pe stânga benzii de cum mergeam de obicei Âşi era să o pun pe-o parte. Noroc cu reflexele mele de felină plus ale nevestei, care a ajuns Âşi ea cu tălpile jos...De ce dracu trebuie să puna dale de trafic pietonal pe porțiuni de drum cu trafic greu? nasol,si acolo si la coborarea de pe pod ,la polivalenta,am vazut un moped acolo a tras o cazatura,sa oprit unul cu camion de lemne sa il ajute.na patit nimic.problema;R.C.A,UL NU ACOPERA ASFEL DE DAUNE. Mesaj completat Unii le-au scos de sambata, nu au mai avut rabdare pana duminica Sarmizegetusa Regia (aia de la Orastie), apoi Ruschita, la cariera de marmura Cred ca trebuie sa vina iarna, ca altfel nu voi mai avea bani nici de bilet de tramvai LASA O SA PUNEM COT LA COT ,SI ITI LUAM UN ABONAMENT DE TRANVAI . POZE? Editat Octombrie 5, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Arad-Barzava si retur asa una scurta cu Danutt in fata, muuuult in fata nu era Danutt, era Darius (@14MAD) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Care Danutt ? Ca eu am fost pe Ar. - Tm. si retur Nu tu, nu tu Mesaj completat nu era Danutt, era Darius (@14MAD) Stiu stiu, scuze daca vedeti ora la care am postat si starea in care eram nu va mai zic, ma intelegeti si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 LASA O SA PUNEM COT LA COT ,SI ITI LUAM UN ABONAMENT DE TRANVAI . POZE? Se spune "mână de la mână", Âşi se scrie "tramvai" Multumesc pentru intentie, dar nu am ce face cu traNvaiul, ca nu circula pe centru Pozele le astept si eu, pentru ca anul asta eu am decis sa nu mai fac poze, ci sa ma bucur de plimbare Mai ales ca toti ceilalti fac poze Mesaj completat Stiu stiu, scuze daca vedeti ora la care am postat si starea in care eram nu va mai zic, ma intelegeti si pe mine Cine se scuză se acuză Ai inceput antrenamentele pentru Craciun si Revelion ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Se spune "mână de la mână", Âşi se scrie "tramvai" Multumesc pentru intentie, dar nu am ce face cu traNvaiul, ca nu circula pe centru Pozele le astept si eu, pentru ca anul asta eu am decis sa nu mai fac poze, ci sa ma bucur de plimbare Mai ales ca toti ceilalti fac poze Mesaj completat Cine se scuză se acuză Ai inceput antrenamentele pentru Craciun si Revelion ? ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 io am dormit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Se spune "mână de la mână", Âşi se scrie "tramvai" Multumesc pentru intentie, dar nu am ce face cu traNvaiul, ca nu circula pe centru Pozele le astept si eu, pentru ca anul asta eu am decis sa nu mai fac poze, ci sa ma bucur de plimbare Mai ales ca toti ceilalti fac poze Mesaj completat Cine se scuză se acuză Ai inceput antrenamentele pentru Craciun si Revelion ? Atentie cu astea,poate o facem si mai lata anul asta...cine stie stie despre ce vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Atentie cu astea,poate o facem si mai lata anul asta...cine stie stie despre ce vb Pai ar fi cazu sa o facem mai lata ca si anul trecut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 unde ai fost ratza ? te-am vazut azi in micalaca. PS ba tatamio bine ca azi nu ai dat un telefon sa imi zici ca o fost catalina la arad Mesaj completat ca nu am motor , ca daca avea aveam ce sa scot . deocamdata sun parazit pe alu kato Duminica am fost pana pe circuit i-am asteptat pe aia din Tm 3 ore m-am enervat si am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Duminica am fost pana pe circuit i-am asteptat pe aia din Tm 3 ore m-am enervat si am plecat li s-au stricat motoarele si nu au mai ajuns ,cel mai departe a ajuns catalina si cu prietenu ei dar le-a murit motoru in arad si so dus tatamio sa il faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 li s-au stricat motoarele si nu au mai ajuns ,cel mai departe a ajuns catalina si cu prietenu ei dar le-a murit motoru in arad si so dus tatamio sa il faca. ma abin de la comentarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ma abin de la comentarii si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 ma abin de la comentarii Eu nu Imi pun intrebarea: daca motrul ala nu a fost in stare sa ajunga de la Timisoara la Arad ce facea pe pista? Probabil se desfacea bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) Eu nuImi pun intrebarea: daca motrul ala nu a fost in stare sa ajunga de la Timisoara la Arad ce facea pe pista? Probabil se desfacea bucati se scrie MOTORUL ala. nu toti au bani de motociclete noi,asta e problema cu alea vechi,incep sa cada cate ceva.,daca e unul nou?,insemna ca a fost la mecanic prost. Editat Octombrie 8, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ma Paul...iti mai vinzi Gixxeru? pastreazatil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ma Paul...iti mai vinzi Gixxeru? pastreazatil. dupa cum scrie la el in semnatura VAND SUZUKI GSXR 600 an:98[Kit Lant Nou,ulei+ filtre schimbate de 2 luni(2000km am facut de atunci)km:30.000] pret:1800 euro (nu accept schimburi) SE PARE CA IL VINDE SAU NOI NU MAI VEDEM BINE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 se scrie MOTORUL ala. M-ai asteptat la colt si mi-ai tras-o Lasa, ca te prind eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) M-ai asteptat la colt si mi-ai tras-o Lasa, ca te prind eu hai sa ,altfel? Editat Octombrie 8, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate