Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Bine mah Hai ca nu citesti degeaba toata ziua pe net ! Ai invatat ceva am invatat multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 si ce daca nu mo intrebat nimeni poate vrea careva ceva muzica de calitate sa-si cumpere deci tot nu trebuia sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 sa-si cumpere deci tot nu trebuia sa zici si daca am zis ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 si daca am zis ce? aaa.. .... e bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Asta se poate si langa un vin fiert... (suc/bere...ma rog).... e mai placut E greu vinu fiert de unu singur asa...parerea mea! La mine bani nu mai sunt de la inceputu anului...nici macar de gaz sa fierb vinu... dar sunt sanatos si trag tare sa raman asa pana dau de vin fiert sau bani sa-l fierb...ca daca astept sa fie bine in tara asta romaneasca, nu mai apuc sa fierb eu vinu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Lutzifer, la tine am vazut parca o casca neagra Airoh modelul Flip-up ? Am gasit ceva la 750 de ron. Face banii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Lutzifer, la tine am vazut parca o casca neagra Airoh modelul Flip-up ?Am gasit ceva la 750 de ron. Face banii ? Nu e marca de care zici tu a lui Berty.A lui a fost vre-o 90 euro la oferta,dupa cate stiu eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) Lutzifer, la tine am vazut parca o casca neagra Airoh modelul Flip-up ?Am gasit ceva la 750 de ron. Face banii ? Casca mea intr`adevar este flip-up dar nu Airoh ci Probiker. Normal casca costa 120 de euro , eu am luat-o la 100 euro redusa. Din Louis prin intermediul unui prieten, Stefan care sta acuma in Germania. Mai multe detalii despre casca Aici! Avand in vedere ca ii vreo 180 de euro ... si ii firma. Zic ca merita. Mie mi buna si asta , isi face treaba ! Editat Noiembrie 5, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Casca mea intr`adevar este flip-up dar nu Airoh ci Probiker. Normal casca costa 120 de euro , eu am luat-o la 100 euro redusa. Din Louis prin intermediul unui prieten, Stefan care sta acuma in Germania. Mai multe detalii despre casca Aici! Avand in vedere ca ii vreo 180 de euro ... si ii firma. Zic ca merita. Mie mi buna si asta , isi face treaba ! Imi plac modelele astea pentru ,,aerisirea'' care o asigura cand sunt deschise. Si cred ca vara este f. comoda, mai ales pe oras si viteze mici. Poate a II-a casca o voi alege tipul asta, dar nu la 750 de ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Casca mea intr`adevar este flip-up dar nu Airoh ci Probiker. Normal casca costa 120 de euro , eu am luat-o la 100 euro redusa. Din Louis prin intermediul unui prieten, Stefan care sta acuma in Germania. Stefan cu un bmw f 650 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 in rolurile principale Dacul,CuCun,Makaveli,Dr.Dejavu,Bod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Stefan cu un bmw f 650 ? Da, Stefi din Micalaca ! Mesaj completat Imi plac modelele astea pentru ,,aerisirea'' care o asigura cand sunt deschise.Si cred ca vara este f. comoda, mai ales pe oras si viteze mici. Is foarte faine , daca nu sunt folosite la viteze mari. Cum o folosesc eu ii ideala. Umblu mult prin oras , mai ales cand esti la semafoare sau cand nu ai viteza mai mare de 40 km la ora poti sa mergi cu ea ridicata si daca ii asa frig afara ca si acuma. Daca ai o masca nu ti frig. Si ii foarte practic , vezi mai bine , auzi mai bine... mie imi place. Vara eu merg cu ea ridicata pana la viteza de 80km/h. Si viteza din afara localitatii nu ii mai mare niciodata de 100-110 km/h. Cred ca daca depasesti aceasta viteza incepe sa shuiere destul de tare. Vorbesc de Probiker... poate alea mai scumpe si mai de firma se comporta altfel. Aaaaa si is o bijuterie acei ochelari de soare intregrati. Nu trebuie sa fie neaparat soare puternic, doar lumina si ii mult mai odihnitor la ochi sa mergi cu ochelarii pusi. Eu is de parere ca isi merita banii o asemenea casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 ba da nu ne mai lasa vremea asta sa dam o tura. http://www.meteo.ro/vremea/1/starea-vremii-in-Arad.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Imi plac modelele astea pentru ,,aerisirea'' care o asigura cand sunt deschise.Si cred ca vara este f. comoda, mai ales pe oras si viteze mici. Poate a II-a casca o voi alege tipul asta, dar nu la 750 de ron io am Caberg Justissimo GT modulara si asa cum zice Lutzifer e super ok vara si la viteze mici. decat sa-ti ei 2 mai bine una si buna.a mea are avantajul ca se poate da barbia jos si atunci ai o casca gen scuteroi am fost cu ea anul acesta prin tara peste 2000 km, am prins si ploaie, se comporta ff bine asa la caldura(si am avut) uite un site de casti mai ieftin ca la louis: Visit My Website Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 de Craciun o fi ceva iesire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 de Craciun o fi ceva iesire ? Da, cu sania la sanius Mesaj completat Uitati-va AICI la vreme pe miercuri noaptea vine sfarsitul lumii si inca nici nu ii 2012 miercuri noaptea posibil ploaie. Cer acoperit. Minim -999 °C . Vânt SE 21 km/h . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 2.56 mm). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 miercuri noaptea posibil ploaie. Cer acoperit. Minim -999 °C . Vânt SE 21 km/h . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 2.56 mm). cu lacrimi am ras cand am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 BAI FRATILOR CE VREME OK,AZI AM SCOS DIN NOU MOTORUL.SE PARE CA MAI PRELUNGIM SEZONUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 BAI FRATILOR CE VREME OK,AZI AM SCOS DIN NOU MOTORUL.SE PARE CA MAI PRELUNGIM SEZONUL. ar fi frumos,pacat ca tot vin ploile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 ar fi frumos,pacat ca tot vin ploile lasa ca se mai opresc ele,cei mai naspa ca la mine pe str.,au decopertat,strada si asa au lasat,merg pe trotuar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Vreme cainoasa.... Lehamite sa umblii si cu masina. Dar acum vreo 30 min, 20:40 cine trecea vartos cu motoru printre stropi ? = AR92ALP Lutzifer nu te lasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Vreme cainoasa....Lehamite sa umblii si cu masina. Dar acum vreo 30 min, 20:40 cine trecea vartos cu motoru printre stropi ? = AR92ALP Lutzifer nu te lasa! Dap Am strabatut Aradul .... din Ar Nou in Bujac si retur ! Noroc ca avem drumurile ca porcu si ca is denivelate ! Altfel n-ar fi nici o placere sa mergi pe ploaie. Ma refer ca se acumuleaza baltoace in anumite locuri si ii o placere sa treci prin ele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Dap Am strabatut Aradul .... din Ar Nou in Bujac si retur ! Noroc ca avem drumurile ca porcu si ca is denivelate ! Altfel n-ar fi nici o placere sa mergi pe ploaie. Ma refer ca se acumuleaza baltoace in anumite locuri si ii o placere sa treci prin ele ! ma bucur sa vad ca mai circula si alti motociclisti,nu sunt singurul prin arad ,am mai vazut si niste choppere.,motociclistii exista si pe timp nefavorabil.asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Dap Am strabatut Aradul .... din Ar Nou in Bujac si retur ! Noroc ca avem drumurile ca porcu si ca is denivelate ! Altfel n-ar fi nici o placere sa mergi pe ploaie. Ma refer ca se acumuleaza baltoace in anumite locuri si ii o placere sa treci prin ele ! si eu te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 si eu te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate