CrashTestPilot Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) care vrea sa mergem mai multi odata (sa mergem in supermoto grup) macar acum daca in timpul anului nu ne putem strangem mai multi de 2-3 eu zic sa ajungem pe la 12 acolo cel tarziu ca am vazut ca au program de stunturi de la 12 si zic eu ca merita Editat Aprilie 10, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 merg si eu maine dar nush exact la ce ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 merg si eu maine dar nush exact la ce ora! hai omule pe la 12 sa prindem si stunturile ca sunt maine intre 12 si 4;) hai ca mergem impreuna si ne dam loc de intalnire;) smile ia zi la ce ora ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 hai omule pe la 12 sa prindem si stunturile ca sunt maine intre 12 si 4;) hai ca mergem impreuna si ne dam loc de intalnire;) smile ia zi la ce ora ne vedem? n ti„am zis ca eu sambata trebe sa plec cu retromobilul.....deci nu pot sa vin...am fost astazi(tocmai din cauza asta ca nu am cum sa ajung sambata iar duminica ziceam sa mergem pe cheia).....oricum e un caca maca...nici manusi nu mi-am gasit....oricum e de mers ca nah....mai te vezi cu unu altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 la 12 eu o sa fiu acolo cine mai vrea ne vedem acolo 0766.73.76.79 e nr meu un apel si ne gasim pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 cum fu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 ca aproape la orice smaeb de pana acum ...o mare intalnire de motociclisti ) (ma bucur ca am facut testdrive la husqvarna 610 sm ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 fata de anii precedenti, anul asta am avut ce vedea: Husqvarna Supermotard Worldchampion bike!!! Este replica identica!! a motocicletei cu care husqvarna tot iese pe locul 1 la mondialele de supermoto si cu asta am zis tot! se poate admira in toata splendoarea ei la standul Husqvarna. :X:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ca aproape la orice smaeb de pana acum ...o mare intalnire de motociclisti ) (ma bucur ca am facut testdrive la husqvarna 610 sm ) te-am vazut pe la 15:40 cand ai travestat zona in care se faceau demonstratii Eram departe de tine si nu am avut cum sa te strig mai stateam de vorba....in fine a fost asa si asa salonul. Am vrut sa imi cumpar un tricou KTM, era 110 lei si cica avea 10% reducere, iar pe viilor este 80 de lei ) (cuvant urat) si mai avea decat 2 modele si ambele L. Asa ca m-am imbolnavit pe acolo de p......a sculata de la atatea fetite dotate. Sunt comvins ca si voi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 te-am vazut pe la 15:40 cand ai travestat zona in care se faceau demonstratii Eram departe de tine si nu am avut cum sa te strig mai stateam de vorba....in fine a fost asa si asa salonul. Am vrut sa imi cumpar un tricou KTM, era 110 lei si cica avea 10% reducere, iar pe viilor este 80 de lei ) (cuvant urat) si mai avea decat 2 modele si ambele L. Asa ca m-am imbolnavit pe acolo de p......a sculata de la atatea fetite dotate. Sunt comvins ca si voi ) ai apucat sa vezi la sf cum le-am testat modelul? ) wheelee =)) fata de anii precedenti, anul asta am avut ce vedea: Husqvarna Supermotard Worldchampion bike!!! Este replica identica!! a motocicletei cu care husqvarna tot iese pe locul 1 la mondialele de supermoto si cu asta am zis tot! se poate admira in toata splendoarea ei la standul Husqvarna. da ff frumos standul husqvarna! ma simteam ca in rai cu atatea sm-uri superbe langa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Nu, am plecat ca ma grabeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ca aproape la orice smaeb de pana acum ...o mare intalnire de motociclisti ) (ma bucur ca am facut testdrive la husqvarna 610 sm ) s-a putut testa husqy-ul?? eu am fost duminica si era in stand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 in spate se facea testdrive... am prins un 610 cu care a facut putin spectacol Florian Pop. cum sa ratezi asa ceva... eu am fost singura care nu s'a dat : ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 in spate se facea testdrive... am prins un 610 cu care a facut putin spectacol Florian Pop. cum sa ratezi asa ceva... eu am fost singura care nu s'a dat : ( pai tu dc nu te`ai dat ? ti`a fost rushine ? anyway, some pictures anyone ?? nu va`ti gandit si la altii ??> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 poze de la test husqvarna am si un filmulet pt cine il vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 poze de la test husqvarna am si un filmulet pt cine il vrea whillie macar, nimic ? oricum misto pozele, ms fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 whillie macar, nimic ?oricum misto pozele, ms fain ala il vezi in film daca il vrei eu ce am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 ala il vezi in film daca il vrei eu ce am zis nu prea ai dat de inteles ce e in filmuletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 nu prea ai dat de inteles ce e in filmuletz wheelee cu husky de test drive:D am vrut sa vad cum vrea sa se ridice injectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 si ti`o shoptit ceva in mers ? vrea sau nu vrea bolanda ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 si ti`o shoptit ceva in mers ?vrea sau nu vrea bolanda ?) bah nu am avut timp sa o cunosc dar e puturoasa injectia (trebuie sa o dai in ture mai mari) totusi pt confortul pasagerlui si cu se preteaza ea la mers as vrea sa imi iau una chiar daca nu e asa brutala ca wr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate