tiptil1 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) am o za intepenita si nu stiu ce sa-i fac i-am dat cu motorina, spray de lant, am incercat de mai multe ori cu 2 patente si tot nu se deblocheaza cineva mi-a zis sa-i dau cu lichid de frana, e bine? ce sa-i fac? din cauza la zaua aia face lantul ca naiba, l-am lasat putin mai slab ca altfel merge nasol rau mobra Editat Aprilie 10, 2009 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) daca ai o-ring-uri lichidul de frana s-ar putea sa nu faca foarte bine (depinde acum in ce stadiu este lantul).... poate cu un spray degripant. Editat Aprilie 11, 2009 de metoxil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Nu mai pierde timpul. Nu ajuta nimic. Am incercat o iarna intreaga cu toate solutiile posibile. Nu s-a degripat, iar zalele care pareau degripate la primul drum in primavara s-au intepenit la loc. Schimba numai lantul, daca nu ai multi km cu kitul actual, sau daca nu, tot kitul. O singura za blocata probuce socuri si solicitari foarte puternica in cutia de viteze. Editat Aprilie 11, 2009 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 schimba lantul chiar daca o deblochezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 O singura za blocata probuce socuri si solicitari foarte puternica in cutia de viteze. ai dreptate, ca mestec in cutie ca dracu de cand am probleme cu lantul si nici nu trage motorul cum trebuie, se tureaza, se aude frumos, dar degeaba, n-am putere; lantul se simte cum troncane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ai dreptate, ca mestec in cutie ca dracu de cand am probleme cu lantul si nici nu trage motorul cum trebuie, se tureaza, se aude frumos, dar degeaba, n-am putere; lantul se simte cum troncane cica se buleste rulmentu' (din cutie) de la pinionul mic, daca forteaza lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate