shackalu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Taximetristul a iesit "racheta" din statia de taxi fara sa se asigure si l-a lovit in plin pe motociclist, care circula regulamentar pe banda 2 cu o viteza de aprox. 60 km/h(deci taxiul a taiat ambele benzi brusc). Din impact motocicleta s-a rasturnat pe partea stanga, oprindu-se dupa 10-15 m. Motociclistul s-a oprit si el din tavaleala langa motor. Din fericire starea motoristului este buna, s-a ales doar cu un picior luxat, care acum e in ghips pentru urmatoarele 2 saptamani, si cateva coaste dureroase, dar nefisurate. Purta echipament! Partea proasta este ca i.d.i.o.t.u.l ala de taximetrist, ca nu pot sa-i spun altfel, s-a dat jos din masina si nici macar nu a intrebat motociclistul cum se simte, daca il doare ceva, sau alte lucruri de genul asta, care mie mi se par normale dupa un asa impact. S-a dus direct la motorist si l-a intrebat: "De ce circuli cu viteza asa mare ma?!? Veneai foarte tare!". Motoristul se uita foarte nedumerit ca inca nu-si revenise din soc si nu realiza exact ce s-a intamplat... noroc cu colegii taximetristului ca au sarit cu gura pe acesta si l-au redus repede la tacere, cu niste replici de genul: "Cum sa vina tare ma b.o.u.l.e? Chiar mergea foarte incet omu! Tu ai fost ala care ai iesit racheta din parcare, las' ca te-am auzit eu pe statie cum ai confirmat 3 minute la comanda aia si ai plecat glontz, ai taiat toate benzile!" Surpinderea a fost foarte mare la o asa reactie tocmai din partea colegilor taximetristului, dar pentru putin timp, mai exact pana la urmatoare replica: "Nu indrazni sa zici ca n-am dreptate ca si eu stiu prin ce trec zilnic cu motocicleta in trafic!" Asadar, "colegul" taximetristului era "coleg" si cu motociclistul, si a reactionat in consecinta. Toata stima pentru el! Politia a venit, a facut masuratori (unde au constatat ca motoristul NU avea viteza), au audiat martorii si au dat verdictul: Taximetristul de vina fara urma de dubiu. I-au suspendat permisul pe loc si i-au cerut sa faca o copie dupa asigurare, dar surpriza (acum urmeaza partea cu adevarat nasoala) ... asigurarea era expirata de nici mai mult nici mai putin de 3 zile !!! Daunele destul de insemnate la motor: toba varza, scarita dreapta pasager rupta la impact Partea stanga varza dupa tavaleala: Oglinda, semnal rupte, capat ghidon polizat, scarite rupte, carene sparte, capac motor polizat, rezervor indoit, schimbator indoit...asta asa, la prima vedere. Oricum, important e ca motoristul e OK si nu are de tras cu oase rupte sau alte alea! O sa va tin la curent cu noutati imediat ce aflu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 In toate domeniile muncesc motociclisti . Pe mine m-a ajutat un taximetrist cand eram in pana prostului , desi 3 motociclisti nu au oprit ... intr-adevar mai tarziu am aflat ca taximetistu avea si el un cbr 929 , salut Jean ! Restecpa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 I-au suspendat permisul pe loc si i-au cerut sa faca o copie dupa asigurare, dar surpriza (acum urmeaza partea cu adevarat nasoala) ... asigurarea era expirata de nici mai mult nici mai putin de 3 zile !!! Salut, daca motociclistul nu are Casco, atunci poate apela la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii. Un prieten f bun de al meu lucreaza acolo, si mi-a confirmat. WWW.FPVS.RO Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) I-au suspendat permisul pe loc si i-au cerut sa faca o copie dupa asigurare, dar surpriza (acum urmeaza partea cu adevarat nasoala) ... asigurarea era expirata de nici mai mult nici mai putin de 3 zile !!! Insanatosire motociclistului! Cum se procedeaza in general int-o ipoteza de genul asta? Editat Aprilie 14, 2009 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Multa sanatate Riderului si insanatosire grabnica atat el cat si motorul. Multumiri comunitatii MOTO !! si nu ma refer pe forum , ci pe strada unde se pare ca mai nou ne ajuta chiar si "INAMICUL" . Acolo se vede ca suntem totusi o familie.Am patit anul trecut la fel si am fost ajutat tot de soferii din jur ( poate au copii cu aceeasi pasiune ca si noi ) . Tot RESPECTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 In caz ca nu stiati, sau ati aflat abia acum, exista multi soferi de taxi care sunt si motociclisti... In general ma abtin de la a generaliza o categorie de participanti la trafic ca fiind "inamicul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate