Sari la conținut

Rottweiler

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rottweiler

  1. :D R.i.p http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/zi-...rdut-viata.html
  2. Da e adevarat baiatu e la Floreasca la urgenta , are ambele brate rupte (doar atat aparent ) . Au venit niste prieteni cu o duba si au ridicat motoreta . Baitu e student la Romano-Americana si se intorcea de la facultate . Motorul este un streetfighter , nu-mi dau seamna ce a fost initial , il stiu de la facultate dar niciodata nu am reusit sa-mi dau seama . Am facut poze mai multe si am facut si un filmuletz , pe sediul Petrom este o camera care bate fiix in intersectie , sa speram ca o sa facem rost si de ea inaintea smecherului cu Touaregu' (am inteles ca e parlamentar) . Sanatate bikerului si revin cu poze !
  3. Da , ai dreptate , e TLS nu gixxer .
  4. Imi pare rau , dar se pare ca planurile mele au fost date peste cap , se pare ca voi veni abia la a-2a intalnire a kawasaki-istilor Sper sa nu fi singur Survolaj ....
  5. Raspund si eu prezent , sper sa nu intervina ceva . Ne vedem acolo .
  6. Survolaj , zi o zi ... oricand dar sa fie seara .. si o locatie . Hai fi tu nasul comunitatii zx6r din buCUResti . Eu vin , orice zi orice ora .. dupa 4 !
  7. Nu sunt neserios , dar nu am fost in Bucuresti. Imi pare rau Ovi ca nu ti-am trimis pozele asa cum ti-am spus , dar am avut multe pe cap ... dar vad in loc sa ma contactezi pe mine pe mess sau la tel , (ai si numaru meu ai si id-ul meu de mess), ai preferat tipi ca-s neserios . Ma rog .. ideea de baza e ca o sa-l vand cuiva din bucuresti , nu-l trimit in tara , nu am timp sa ma complic si este o suma mica . Imi pare rau pt tine .
  8. In toate domeniile muncesc motociclisti . Pe mine m-a ajutat un taximetrist cand eram in pana prostului , desi 3 motociclisti nu au oprit ... intr-adevar mai tarziu am aflat ca taximetistu avea si el un cbr 929 , salut Jean ! Restecpa !
  9. Parbrizu meu nu intereseaza pe nimeni deci sunt nevoit sa ma repet si sa spam-ez VAND parbriz Double-bouble fumuriu pt Yamaha R6 am fabr 99-2002 (nu stiu daca merge si la modelu' pe injectie ) . Pret 1 mil . Cosmin - 0749.016.145 Il dau si cu banii in rate )
  10. Vand parbriz fumuriu Double-bouble pt R6 2000-2003 . pret 1 mil ! Am comandat pt mobra mea adica un zx6r ... si mi-a venit de R6 . Parbrizul este nou ! Pret 100 ron (1 milion rol) , adica moca pt un parbriz bouble-bouble. Cosmin 0749.016.145
  11. Pana acum asta e cel mai tare topic pe 2009 . am ras pe cinste. Daca F 117 asta e invizibil , de ce eu il vad, si d c exista poze cu el =)). A , exceptand ca nu e detectabil de radar, F117 a fost doborat de un obuz in kosovo asta prin 1997-1998-1999-2000 cred .. sau poate mai 2001-2002-2003-2204 ... in fine numai tin minte cand .. stiu doar ca l-au doborat niste sarbi cu un tun de 100 mm atat de invizibil e. Sarbii aia au devenit eroi nationali .. dintr-o greseala ... defapt trageau oriunde pe cer sa consume munitia .. oricum nu vedeau nici macar un F15 .. dar aveau numar de obuze pe zi .... si din intamplare .. ce sa vezi pica un F117 . Nu stiu daca e minciuna sau adevar .. dar sper ca v-a placut .. povestea nu vopseaua http://www.serbnews.com/f117.html .. Ianachim .. tu ai fost acolo si ai razuit vopseaua de pe ala cazut la sarbi ?
  12. 230 europeni este exagerat, mai cauta ... bixenon la a mea e 550 romanesti nu europeni . a.. vezi ca e topic pe tema asta.. recomand pe Luigi , e meserie nota 10 , chiar ieri am luat de la el un kit pt cbr . garantie , tot , montaj 50 ron !
  13. Am lamurit problema cu danut .. nu e accelasi motor din pacate
  14. KTM LC4 690 SM an fabricatie 2008 .. rulat cca 500 km .. practic nou .. furat in septembrie din fata hotelului Casa Locato de pe B-dul 1 Mai din bucuresti ..(de vis-a-vis de dioda ) ! Motoreta culoare KTM clasic adica portocaliu .... motoreta .. repet impecabila ( Jegule .. daca e la Petrosani .. prietenu tau e dus !
  15. Kristake , motoreta ta arata intr-un mare fell , parbrizu asta e de efect .... da tepii aia ... O vreau eu , din pacate nu imi permit acum ! Bafata multa la vanzare !
  16. Ieri efectuam , niste manevre minutioase de parcare a mobrei si ma abordat un tip care ma rugat sa intreb pe aici daca nu are nevoie cineva de o janta fata pentru Kawa zx6r sau zx9r .Atat ia mai ramas din fosta mobra aaa.. si o carena de fibra . Daca e cineva interesat Pe baiat il cheama Corobea Andrei 0740089797 !
  17. Hello e careva printre voi care are chef de plimbari chiar si pe vremea asta ?
  18. Nimeni nu s-a nascut invatat , .. uni au invatat lectia mai usor altii fizic (ca mine) . Dar acum am conditie fizica !
  19. Kidrock, mi-e rusinica sa-ti spun ce avea , daca vrei iti dau eu PM .. motoru nu avea nimic sunt eu maxim de fazan.. si am mai si impins 196 kg timp de 45 min . Unde nu-i cap .. facem gambe . P.S. Daca te-ai prins .. "Cum frate sa nu-i pui un martor in bord pt asa ceva" .... of doamne si acum ma dor picioarele cat am impins la ea =))
  20. Eu sunt mesterul afon ! Sal KidRock ... .. by the way .. aseara am plecat de la arc , m-am mai plimbat putin (chiar putin mai mult).. apoi pe la 1 noaptea vroiam sa ma intorc spre casa , (eu stau la muncii) eram la Foisor cand aud motorul bolborosind .. suna f ciudat .. apoi acceleratia numai raspundea ...acceleram statea la 1 rpm desi eram cu mansonul la maxim.. apoi ma zmucea si urca direct la 10k rpm . Si cand am ajuns la Hyperion in intersectie .. sa oprit .. si nici a a vrut sa mai merga ... si bineinteles ca am impins 196 kg inca 1 km , pana acasa! A oprit un baiat taximetrist f de treaba (avea si el un 929) mi-a spus ca e inecata dar nici el nu se pricepea .. asa ca mi-am continuat drumul pe langa ea ! L.E. Eu sunt inculpatul fara antigel ! In 30 min plec de acasa si ma duc sa ii pun ..si sa vad poate azi porneste ! Am uitat sa ma prezint ... Ma cheama Cosmin , am 23 ani, e primul meu motor il am de aprox 1 luna dar asta e prima saptamana cand am inceput sa ma dau cu el . Am sa revin cu poze . Kawasaki zx 6 r 2001 , argintiu cu negru (culori asemanatoare cu motorarele lu' KidRock, Survolaj, Kosh... etc) Facem si noi 1 intalnire numai cu zx6-r .. 636 .. si alte chestii de la Kawa.
  21. Radu, da tu nu aveai Busa ? .. Exista 2 variante ori astia din presa , ca de obicei mamanca cacao .. ori si mai bine pt tine : BMW-u asta e motocicleta de vantaore ). Insanatosire grabnica si sa ne vedem la arc !
  22. Sa o stapanesti santos si sa te bucuri de ea ! Sa ai grija de ea si ea de tine ! Asfalt uscat .... si la cat mai multi KM !
  23. Dau si eu una daca vine ! Si imi cer scuze dar am sa apar fara motor , dar cu shofer sa beau si eu 3-4-5 .. !
  24. Categoria A , te rog , poate te-am judecat gresit .. ... poti sa ne spui si noua (macar mie) ce motociclete ai detinut si de cat timp deti carnet cat. A ? E doar o pura curiozitate . .Multumesc anticipat din partea tuturor incepatorilor pe 600 cm3 !
×
×
  • Creează nouă...