Sari la conținut

Accident Calea Sagului, Timisoara


shackalu
 Share

Postări Recomandate

Taximetristul a iesit "racheta" din statia de taxi fara sa se asigure si l-a lovit in plin pe motociclist, care circula regulamentar pe banda 2 cu o viteza de aprox. 60 km/h(deci taxiul a taiat ambele benzi brusc). Din impact motocicleta s-a rasturnat pe partea stanga, oprindu-se dupa 10-15 m. Motociclistul s-a oprit si el din tavaleala langa motor.

Din fericire starea motoristului este buna, s-a ales doar cu un picior luxat, care acum e in ghips pentru urmatoarele 2 saptamani, si cateva coaste dureroase, dar nefisurate. Purta echipament!

Partea proasta este ca i.d.i.o.t.u.l ala de taximetrist, ca nu pot sa-i spun altfel, s-a dat jos din masina si nici macar nu a intrebat motociclistul cum se simte, daca il doare ceva, sau alte lucruri de genul asta, care mie mi se par normale dupa un asa impact. S-a dus direct la motorist si l-a intrebat: "De ce circuli cu viteza asa mare ma?!? Veneai foarte tare!". Motoristul se uita foarte nedumerit ca inca nu-si revenise din soc si nu realiza exact ce s-a intamplat... noroc cu colegii taximetristului ca au sarit cu gura pe acesta si l-au redus repede la tacere, cu niste replici de genul: "Cum sa vina tare ma b.o.u.l.e? Chiar mergea foarte incet omu! Tu ai fost ala care ai iesit racheta din parcare, las' ca te-am auzit eu pe statie cum ai confirmat 3 minute la comanda aia si ai plecat glontz, ai taiat toate benzile!" Surpinderea a fost foarte mare la o asa reactie tocmai din partea colegilor taximetristului, dar pentru putin timp, mai exact pana la urmatoare replica: "Nu indrazni sa zici ca n-am dreptate ca si eu stiu prin ce trec zilnic cu motocicleta in trafic!" :) Asadar, "colegul" taximetristului era "coleg" si cu motociclistul, si a reactionat in consecinta. Toata stima pentru el!

Politia a venit, a facut masuratori (unde au constatat ca motoristul NU avea viteza), au audiat martorii si au dat verdictul: Taximetristul de vina fara urma de dubiu. I-au suspendat permisul pe loc si i-au cerut sa faca o copie dupa asigurare, dar surpriza (acum urmeaza partea cu adevarat nasoala) ... asigurarea era expirata de nici mai mult nici mai putin de 3 zile :) :D !!!

 

Daunele destul de insemnate la motor:

 

toba varza, scarita dreapta pasager rupta la impact

 

Partea stanga varza dupa tavaleala: Oglinda, semnal rupte, capat ghidon polizat, scarite rupte, carene sparte, capac motor polizat, rezervor indoit, schimbator indoit...asta asa, la prima vedere.

 

Oricum, important e ca motoristul e OK si nu are de tras cu oase rupte sau alte alea!

O sa va tin la curent cu noutati imediat ce aflu ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In toate domeniile muncesc motociclisti . Pe mine m-a ajutat un taximetrist cand eram in pana prostului , desi 3 motociclisti nu au oprit ... intr-adevar mai tarziu am aflat ca taximetistu avea si el un cbr 929 , salut Jean ! Restecpa ! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-au suspendat permisul pe loc si i-au cerut sa faca o copie dupa asigurare, dar surpriza (acum urmeaza partea cu adevarat nasoala) ... asigurarea era expirata de nici mai mult nici mai putin de 3 zile :) :D !!!

 

Salut, daca motociclistul nu are Casco, atunci poate apela la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii. Un prieten f bun de al meu lucreaza acolo, si mi-a confirmat. WWW.FPVS.RO

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-au suspendat permisul pe loc si i-au cerut sa faca o copie dupa asigurare, dar surpriza (acum urmeaza partea cu adevarat nasoala) ... asigurarea era expirata de nici mai mult nici mai putin de 3 zile :) :D !!!

 

Insanatosire motociclistului!

 

Cum se procedeaza in general int-o ipoteza de genul asta?

Editat de GoogleBoy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multa sanatate Riderului si insanatosire grabnica atat el cat si motorul.

 

Multumiri comunitatii MOTO !! si nu ma refer pe forum , ci pe strada unde se pare ca mai nou ne ajuta chiar si "INAMICUL" . Acolo se vede ca suntem totusi o familie.Am patit anul trecut la fel si am fost ajutat tot de soferii din jur ( poate au copii cu aceeasi pasiune ca si noi ) . Tot RESPECTUL :D :) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In caz ca nu stiati, sau ati aflat abia acum, exista multi soferi de taxi care sunt si motociclisti... In general ma abtin de la a generaliza o categorie de participanti la trafic ca fiind "inamicul". :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...