big_block Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 am si eu un dominator pe care l pregatesc pt primavara!!!are aceeasi problema ca la prietenul nostru.....Baaaa le-am facut pe toate,dar nu vrea sa stea la relanti dupa ce se incalzeste ....cred ca o desfac bucata cu bucata..dar am nevoie de un manual bun..Are cineva asa ceva ,e model '93....in rest ....eu folosesc ktm , honda asta o am de 3luni ,desi e batrinica imi place! pare solida,fiabila.....cred ca daca o pun la punct face fata multor motociclete noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 Dupa cum am mai zis, cel mai probabil E FLANSA DE ADMISIE FISURATA !!!! Verifica ! Am una noua acasa, ma gasesti la 0721489412. Manual am si eu si este pe net , linkul il ai in topicul despre Dominator adica aici : http://www.eikholt.net/hpalt/dommi/index01.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 .....cred ca daca o pun la punct face fata multor motociclete noi. iar daca o sa ti se opreasca motorul aiurea-n tramvai, verifica mufele de la CDI(sau sa-l desfaci sa reintaresti lipiturile de pe el) asta e alta dambla a Dominatoarelor P.S.asta e pt. viitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_block Postat Ianuarie 24, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2006 iar daca o sa ti se opreasca motorul aiurea-n tramvai, verifica mufele de la CDI(sau sa-l desfaci sa reintaresti lipiturile de pe el) asta e alta dambla a Dominatoarelor P.S.asta e pt. viitor... am patit chestia asta chiar cind am luat-o si am dus-o acasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate