Seawolves Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 In seara de 2 Mai Seawolves Bikers Constanta va invita la barul Capitain Cook din Mamaia pentru a sarbatori impreuna implinirea a 6 ani de existenta. Barul este situat mai exact pe plaja din dreptul hotelului Lido, aproape de penultimul sens giratoriu al bulevardului Mamaia. Cheful va incepe de la ora 18, si am pregatit pentru musafiri o seara incendiara cu 2 spectacole live: Metal Corrosion din Constanta (heavy metal) si Old News din Bucuresti (rock'n roll, blues, southern rock), multe beri la rece, hamsii, muzica buna si, in plus, cateva surprize pe care fie le vom dezvalui pe parcurs, fie le veti descoperi la fata locului . Acestea fiind zise, va asteptam cu cea mai mare placere sa va dam o bere si sa ne spuneti La multi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 Atasam o harta cu locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 prezenti!! eu si pretina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 prezenti!!eu si pretina Un mic update la harta locatiei. In prima harta erau cateva mici erori. Cea atasata acum este cea buna. In continuare va asteptam pe toti cu bratele deschise. Promitem o seara incendiaaaaaraaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 crez ca viu si io cu gajica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Va asteptam pe toti cu bratele deschise si berile la rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Diseara ii asteptam pe toti care au motociclismul si rock-ul in sange in Mamaia la terasa Captain Cook pentru a asculta muzica buna si pentru a bea bere direct pe nisip. Toate piesele rock celebre se vor canta diseara in miros de hamsie prajita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Din pacate nu v-am gasit! Poate la anul! La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Pacat ca n-am putut sta mai mult... Chiar daca am baut doar o bere, ca a doua zi m-am trezit la 5, ptr a pleca catre Bucuresti, pot sa spun ca m-am simtit excelent alaturi de prietenii de la Seawolves (si nu numai)! Bravo baieti! Mi-a placut foarte mult concertul si atmosfera (chiar daca vremea vroia sa ne strice cheful, nu i-a iesit). Inca o data, la multi ani! Ne revedem la intrunirea voastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 Multumim tuturor celor ce ne-au onorat cu prezenta. Speram din suflet ca v-ati simtit excelent! Pentru cei care nu au reusit sa ajunga sau sa ne gaseasca: ati pierdut o chefuiala pe cinste cu oameni de calitate, cantari live de nota 20 si o atmosfera superba! Nu stim cat de frig a fost sau cat de tare a plouat (a plouat??), pentru ca focurile din microfoane si din butoaie (precum si cele din sticle) a mentinut atmosfera incinsa pana in zori! Dar speram sa ne onorati cu prezenta la intrunirea de pe 29-31 Mai cand show'ul va fi la puterea a zecea! ... si oricum nu a fost unica petrecere de la barul Captain Cook de pe plaja! Sezonul acesta vom repeta figura cat de des vom putea. Asa cum am mai spus, locatia de sambata seara va fi o locatie permanenta a lupilor de mare de'alungul sezonului - o oaza de nonconformism si free spirit intre "mamaismele" din zona: focuri pe plaja, cantari live, muzica de calitate, bere rece si ciorbe calde la orice ora pentru bikeri! Vom anunta din timp orice eveniment special, si oricand veti fi prin zona va asteptam acolo la o bere. RESPECT! P.S.: vom reveni cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Foarte misto m-am simtit la petrecerea voastra! Bravo baieti! Muzica buna, voie buna...vremea nu mi-o aduc aminte Nu mai stiu exact la ce ora am plecat (deh, party hard ) ...dar m-am simtit excelent! La mai mare Seawolves si LA MULTI ANI!!! si cetva poze gasiti aici: http://picasaweb.google.com/nicky.dobre/1M...feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate