raven_shadow Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 A iesit petrecerea mai mult decat bine rock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Intradevar,o super petrecere. RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Si de la noi cateva-nu prea am avut timp de poze ca am fost ocupati cu alte activitati cultural educative! Salutari! Editat Aprilie 16, 2009 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Tot respectul pentru voi si la mai multe !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Va multumim pentru aprecieri, exista linkuri cu poze pe topicul petrecerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Super petrecere, si desi eram frant dupa o zi intreaga de SMAEB, ma bucur ca am ajuns... M-am simtit super, alaturi de prieteni pe care nu i-am mai vazut de multa vreme, si am cunoscut oameni buni Totusi, alcoalele magice au avut un efect interesant asupra mea, si mi-am uitat geaca, iar la Apas n-am gasit-o apoi, deci cine a dat de o geaca imitatie de piele julita grav la coate, mulata pe corp, maro si cu linii albe, sa imi zica si mie....nu e valoroasa, dar are o valoare sentimentala pt mine, fiind geaca de o port cu simsonul de l-am expus la salon... (am plecat in graba si am uitat-o pe o banca, afara, langa perete, parca) Toate cele bune, fratilor Editat Aprilie 17, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matanay Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Felicitari pt party. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate