=wU= Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 mi-am dat KTMul EXC ca sa vedem cum e cu supermotoul.. am tot gasit pe moto.it dar m-au fost cumparate chair de sub nas caut un DUKE 2, de prin 2002-2003 incoa, nu cu o imensitate de KM si la pret rezonabil normal, necazut.. puteti da un mail.. PM sau sa postati aicia deca stici ceva. DANKE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 mi-am dat KTMul EXC ca sa vedem cum e cu supermotoul..am tot gasit pe moto.it dar m-au fost cumparate chair de sub nas caut un DUKE 2, de prin 2002-2003 incoa, nu cu o imensitate de KM si la pret rezonabil normal, necazut.. puteti da un mail.. PM sau sa postati aicia deca stici ceva. DANKE! duke-ul nu e chair supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
=wU= Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 duke-ul nu e chair supermoto reformulez.. sa vedem cum e cu onroad'ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 reformulez.. sa vedem cum e cu onroad'ul daca chiar vrei supermoto.. daca esti interesat gasesti in semnatura date de contact bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Un 520 EXC...daca te mai intereseaza. Aici ai o poza ...reala Pentru informatii,intrebari,etc. intra pe id-ul moto_brick Pretul...3500 EURO http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-179512.html Editat Aprilie 17, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 wu as in wu care ne-am intalnit la lacu micesti acu vreo 3 saptamani? ai dat motoreta aia? si voiam sa te chem pe dealuri.. da cum de te-ai hotarat la duke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
=wU= Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) wu as in wu care ne-am intalnit la lacu micesti acu vreo 3 saptamani? ai dat motoreta aia? si voiam sa te chem pe dealuri.. da cum de te-ai hotarat la duke? hehe, yeap! that wu! mi'e putin ciuda ca l-am dat dar asta e.. cand au sa iasa ceva bani din aviatie atunci ma reintorc pe dealuri pana atunci un duke ar fi perfect sa ma mentin cu niste wheelie pe asfalt exact duke pentru ca e prima dragoste ... si nevoia de el ca nu am masina, dar deja asta e alceva.. tu aveai un duke? nu e de vanzare? Editat Aprilie 17, 2009 de =wU= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm690 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 hehe, yeap! that wu! mi'e putin ciuda ca l-am dat dar asta e.. cand au sa iasa ceva bani din aviatie atunci ma reintorc pe dealuri pana atunci un duke ar fi perfect sa ma mentin cu niste wheelie pe asfalt exact duke pentru ca e prima dragoste ... si nevoia de el ca nu am masina, dar deja asta e alceva.. tu aveai un duke? nu e de vanzare? vezi daca te intereseaza: ktm 690 smr detalii PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
=wU= Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 vezi daca te intereseaza:ktm 690 smr detalii PM. nu cred ca ai atasat bine, nu gasesc despre ce smr e vorba mai incearca inca o data te rog. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) 4000 neg Editat Aprilie 17, 2009 de ar88rol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
=wU= Postat Aprilie 18, 2009 Autor Share Postat Aprilie 18, 2009 4000 neg tot mult pentru bugetul meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 tu aveai un duke? nu e de vanzare? dap, mai am.. mai, nu stiu pe de-o parte l-as vinde.. pe de alta parte.. am muncit ceva la el sa-l fac sa fie ok.. si nu prea am cum sa-mi scot investitia aia.. asa ca mai bine as incerca sa ma bucur de el plus ca are un zilion de km (48.000) si ziceai ca nu prea te tenteaza de genu. Dar, poate iti pot gasi ceva bun.. stii ca ti-am zis ca noi ne-am adus 450-urile alea de curand si atunci cand ne-am intalnit le testam. De fapt putem vorbi live.. as mai da o tura si pe la "spot" acolo.. ne-auzim la un tel zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
=wU= Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 dap, mai am.. mai, nu stiupe de-o parte l-as vinde.. pe de alta parte.. am muncit ceva la el sa-l fac sa fie ok.. si nu prea am cum sa-mi scot investitia aia.. asa ca mai bine as incerca sa ma bucur de el plus ca are un zilion de km (48.000) si ziceai ca nu prea te tenteaza de genu. Dar, poate iti pot gasi ceva bun.. stii ca ti-am zis ca noi ne-am adus 450-urile alea de curand si atunci cand ne-am intalnit le testam. De fapt putem vorbi live.. as mai da o tura si pe la "spot" acolo.. ne-auzim la un tel zilele astea dap, are cam multi km vroiam sa te intreb tu cat ai dat pe el din ce an cati km, sa ma orientez.. am gasit unul din 2003, 9k km, unicpropietar la 2300 euro in italia dar mi l-a vandut de sub nas.. acum doar la 3000e din ungaria cu 20k km, si vreo 2500e in italia cu 13k km dar parca nu asa bine intretinut. oricum ne vedem atunci live la The Spot sa mai vorbim.. dar pe duminica ca de maine plec la viena. oricum e dudu la "spot" ...vb ta:) deci esti binevenit oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 ar fi un duke II din 2000 accesorizat cu 25k km Andrei 0726510501 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate