mielu Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 Berea inaugurala cu Baiazid si al sau frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 29, 2003 Autor Share Postat Decembrie 29, 2003 ... si a fost si a doua bere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 29, 2003 Autor Share Postat Decembrie 29, 2003 ... si traznaile lu' Baiazid dupa pizza de la Spring ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Sorry mai baieti dar nu am putut sa ajung... Dar nu au intrat zilele in sac, anul care vine nici macar nu a inceput ( nu-i asa ca is bun la enuntat adevaruri universale? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 30, 2003 Autor Share Postat Decembrie 30, 2003 anul care vine nici macar nu a inceput Aproape poetic, as spune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Mi-e dor de baru'ala!A fost prea misto... P.S.Berea la halba e buna... Axxxxa,ne vedem la anu'.Mielule,mersi inca odata pt. tot! Sa ne vedem sanatosi la anu''! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 1, 2004 Share Postat Ianuarie 1, 2004 Na ca acu vad si eu pozele . PS.. chiar asa .... o fi gustat cineva din ketchup'ul ala cu sare? Marfa poze Mielule. Maus: ne-a bucurat vizita ta in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 1, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2004 10x hombre. Da' original au iesit mult mai clare. Adica si primele doua erau cam la fel cu ultima, dar ca sa nu fie prea mari si sa incarce topicul le-am dat jpeg quality la minim. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate