Survolaj Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) 17.04.2009 orele 14:30 - 15:00 Deci, a venit un coleg de munca pe acolo si cica era un mare accident de motocicleta. Motocicleta era un cruiser - un chopper ceva - colegul meu nu a vazut modelul, i s-a parut ceva destul de mare ca era lunga, oricum acesta cica a vrut sa iasa de pe o straduta laterala si a lovit un tir se pare...nu stiu exact, doar ca erau 3 ambulante acolo, motorul era cam muci - acum 10-20 de minute s-a intamplat accidentul. Sunati-va prietenii de prin zona, ca am vazut multe choppere parcate in zona, deci dupa parerea mea cred ca era de-al cartierului. Informatiile sunt primite de la colegul meu, care nu prea stie de motoare si nici nu a vazut mare lucru. Editat Aprilie 17, 2009 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 17.04.2009 orele 14:30 - 15:00 Deci, a venit un coleg de munca pe acolo si cica era un mare accident de motocicleta. Motocicleta era un cruiser - un chopper ceva - colegul meu nu a vazut modelul, i s-a parut ceva destul de mare ca era lunga, oricum acesta cica a vrut sa iasa de pe o straduta laterala si a lovit un tir se pare...nu stiu exact, doar ca erau 3 ambulante acolo, motorul era cam muci - acum 10-20 de minute s-a intamplat accidentul. Sunati-va prietenii de prin zona, ca am vazut multe choppere parcate in zona, deci dupa parerea mea cred ca era de-al cartierului. Informatiile sunt primite de la colegul meu, care nu prea stie de motoare si nici nu a vazut mare lucru. Nu a luat si el nr. de inmatriculare al motorului ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 Colegul meu era in coloana - se indrepta spre Bucurestii Noi, accidentu s-a intamplat pe contrasens de el...nu a putut sa vada nimic decat, motocicleta mucita si ambulantele si tiru....eu am dat doar anuntul ca s-a intamplat un accident si din spusele colegului ca este destul de grav. Imi pare rau ca nu am mai multe detalii, stiu cum e ca toti vor sa afle, dar atat am putut sa fac rost de informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Colegul meu era in coloana - se indrepta spre Bucurestii Noi, accidentu s-a intamplat pe contrasens de el...nu a putut sa vada nimic decat, motocicleta mucita si ambulantele si tiru....eu am dat doar anuntul ca s-a intamplat un accident si din spusele colegului ca este destul de grav. Imi pare rau ca nu am mai multe detalii, stiu cum e ca toti vor sa afle, dar atat am putut sa fac rost de informatii. cand plec de la munca la 17 ,o sa trec pe acolo .daca mai vad ceva va anuntz.sa speram ca e ok motoristu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Cred ca e vorba de un cruiser (M1800 parca). Veneam catre munca, am oprit si m-am interesat despre ce e vorba: riderul a lovit usor o babutza care traversa anapoda. Toata lumea e OK. Si riderul, si babuta si din cate am vazut si motoreta. Don't panic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 PLM atunci ma duc sa-mi bat colegu' HAHAHAHA ----- sorry pentru detalii eronate, oricum tare sa dau tare in coleg. MEA CULPA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 PLM atunci ma duc sa-mi bat colegu' HAHAHAHA ----- sorry pentru detalii eronate, oricum tare sa dau tare in coleg. MEA CULPA! no problem.mai nasol pt cei ce il cunosteau ...sa nu fii facut vreo unu infarct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate