[kamikaze] Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Am shi eu nevoie de nishte sfaturi cu privire la transmisie. In cazul in care imi cumpar o alta roata de spate, s-ar putea ca butucul sa fie prea lat...iar in cazul acesta lantzul nu o sa mai imi cada pe foaie. Ce incerc eu sa spun este ca distantza dintre centrul basculei shi pinionul de atac este mai mica decat distantza dintre centrul basculei shi foaie.... Daca mi se intampla asta am vreo solutzie sa scot pinionul mai in afara? ....oricum ceva care merita facut...ca daca nu imi pun roata inapoi shi imi bag picioarele in ea de frana pe disc pe spate [ca asta era motivul pt care vreau sa-mi schimb roata] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Nu prea are logica sa pui pe spate frana pe disc daca pe fata ai tambur...roata spate se blocheaza complet si cu saboti reglati bine....pe fata ai nevoie cel mai tare de disc... Cu centratul e destul de complicat...nu imi trece deocamdata prin cap o solutie viabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Decembrie 31, 2003 Autor Share Postat Decembrie 31, 2003 pai tocmai la asta m-am gandit shi eu...ca nu prea are rost sa pun shi pe spate disc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Decembrie 31, 2003 Autor Share Postat Decembrie 31, 2003 mda...cred ca pana la urma o sa pun una pe tambur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 Fratilor! Fiecare cu avantajele si dezavantajele ei... tamburii franeaza MULT mai bine decat discul, dar din pacate frana nu este dozabila. Pe de alta parte, discul permite sa dozezi exact cat sa franeze roata. Daca ati mers vreodata cu Trabant, stiti ce frane are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate