Cata M Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) a crescut nivelu'. anul asta acelasi traseu ni s-a parut pistol cu apa...mai putin paraul cu apa Ionut-ketemeu Mark-Gizmo Dragos-The BD si eu ca deobicei fara poze restul pozelor mai jos. urmeaza si un filmulet Editat Aprilie 20, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 O fi crescut nivelul dar nu la toti Cand iesi cu mine ne dam pe forestier cu baietii te dai pe parau. Bine Cata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 pai maclaude, noi nu avem skillu' tau ca sa ne dam la extrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 ce imi place mie e ca mereu cand imi raspunzi esti mirat. oricum mai ai de tras bursucule pana sa il prinzi pe nemuritor. Piss all over the world Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 FILMULET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 arata bine paraul ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 arata bine paraul ala! Il stii, e imediat pe dreapta dupa baraj. E acelasi de anu trecut cand l-am facut cu Tony, numai ca anu asta e mai mult de muncit la el. S-a mai belit intre-timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 mda, parerea mea este ca e belita rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 l-au urcat acum Luci si Toni pana sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 inca odata va dau bataie baietii cu scule mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate