sadr1an1 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) O sa fiu si eu prezent. Hai ca pun si eu o formatie de banane Editat Aprilie 22, 2009 de sadr1an1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) De vreme ce stiti cum o sa fie??? Ca dupa frigul de azi dimineata.............. Editat Aprilie 23, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 La asta ma gandeam si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 lista participanti: 1. Adrian GSX650F 2. Cristina 3. Ravenshield Adrian Yamaha TDM - cauta partenerA de impartit camera dubla 4. Stefan Honda Dominator 5. Andreea 6. Bogdan Honda CBF 7. Nicoleta 8. Lenoyy + pasagera 9. Sandriani Honda VTR 10. Florin - V ................ Am rugamintea sa va treceti in lista de participanti, daca mergeti si voi ! Lista creste si cred ca si vremea se mai incalzeste (...sper ) Intalnirea se va face, care cum stie prin Bucuresti, iar gasca finala se aduna la ora 10.00 la PETROM-ul din Vama Giurgiu ( ultimul Petrom inainte de vama, cel pe partea dreapta).... si sa nu uit... SAMBATA 25 APRILIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 De ce ne adunam in giurgiu cand toti suntem din Bucuresti? nu am putea sa ne adunam la iesirea din Bucuresti? in Jilava de exemplu . leii unde ii schimbam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) De vreme ce stiti cum o sa fie??? Ca dupa frigul de azi dimineata.............. Vremea o sa fie frumusica....va fi insorita,fara ploaie ,cu nu prea multe grade in termometru in special dimineata/seara. Mai multe detalii aici Editat Aprilie 23, 2009 de DarkDrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 De ce ne adunam in giurgiu cand toti suntem din Bucuresti? nu am putea sa ne adunam la iesirea din Bucuresti? in Jilava de exemplu . leii unde ii schimbam? am mai incercat sa ne vedem undeva prin bucuresti, insa fiecare vine cam din alta directie. am ales petromul de la giurgiu pentru ca acolo e cam ultimul punct inainte de vama, se alimenteaza ( cine vrea) daca mai e nevoie de vre-o asigurare... sucuri, ape si cafele...etc ideea e ca locul acela il cam stiu toti leii se schimba si la ei, in excange. se poate schimba si euro. merge si card de lei sau euro. acum 3 saptamani am schimbat cu 0.44 leva/leu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ma bag si io, mai ales ca am fost si e chiar misto drumu prin albanasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) eu cu nox1300 si cu DarkDrac ne intalnim la ora 09:00 in Petromul dintre cart. progresul si com. Jilava http://www.wikimapia.org/#lat=44.3546185&a...amp;l=0&m=h daca mai vrea cineva sa mearga impreuna cu noi pana in giurgiu sa fie acolo la ora 9 Editat Aprilie 23, 2009 de KTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 eu cu nox1300 si cu DarkDrac ne intalnim la ora 09:00 in Petromul dintre cart. progresul si com. Jilava http://www.wikimapia.org/#lat=44.3546185&a...amp;l=0&m=h daca mai vrea cineva sa mearga impreuna cu noi pana in giurgiu sa fie acolo la ora 9 incercam sa ajungem si noi la 9 si daca nu reusim, ne vedem la ultimul petrom din vama banana asta e tare rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 eu cu nox1300 si cu DarkDrac ne intalnim la ora 09:00 in Petromul dintre cart. progresul si com. Jilava http://www.wikimapia.org/#lat=44.3546185&a...amp;l=0&m=h daca mai vrea cineva sa mearga impreuna cu noi pana in giurgiu sa fie acolo la ora 9 Cel mai bine asa, sa plecam mai multi din Bucuresti, o sa vin si eu la 9. Cu cazarea cum ramane trebuie sa sunam fiecare sau gasim acolo direct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Intrebari: 1. Cati bani ne trebuie (in afara de benzina care calculeaza fiecare eu zic pentru 400 km) 2. Cum e cu cazarea. 3. Ce acte trebuie (daca trebuie in afara de buletin) 4. Ce facem acolo, daca ajungem cel tarziu la 3-4 dupamiaza la un mers super lejer ce facem dupa aia, sunt obiecteve turistice ceva? 5. Nu ar fi bine macar cei din Bucuresti sa ne intanim maine eventual seara sa discutam mai pe lung ce si cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) 1.de la cei care au mai fost am inteles ca 60-70leva sunt de ajuns, 2. ar trebuii sa sune cineva maine la nr dat de Andu sa vb de cazare, 3. certificat de inmatriculare si cartea verde? 4. In Veliko Tarnovo punctul de atractie cel mai important este cetatea Tsarevets, resedinta permanenta a tarilor in timpul celui de-al doilea imperiu bulgar. In afara de cetate, este interesant de vizitat si Catedrala din oras, construita in secolul XIX si renovata in anul 1913. 5.maine seara sunt cu nox1300 in bar la apasu, poate ne intalnim acolo sa punem tara la cale? sa nu uit Editat Aprilie 23, 2009 de KTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 deci prima intalnire va fi la primul petrom la iesire din Bucuresti, inainte de jilava, la ora 9.00 pentru cine nu nimereste sau intarzie, va mai fi o oprire, pentru o cafea la ultimul petrom inainte de vama giurgiu vremea va fi frumoasa, dar cam rece la destinatie. duminica se anunta maxim 16 grade ( asta inseamna cam 18 ) de cazare a vorbit cineva ? sau ne descurcam acolo ? pe net am gasit o gramada de pensiuni si hoteluri, intre 10 si 34 euro/ persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Cu hotelurile eu am fost la ei direct asa si am gasit mai ieftin decat era pe net, asa ca daca nu a vb nimeni la telefon tot aia e, mai pierdem vreo juma de ora cu cautatul dar daca e statiune sigur gasim. Eu o sa vin pe la Apasu pe la 7-8 asa si o incep sa caut pe KTA si nox1300, eventual unul dintre ei daca imi da un nr de tel pe private sa vb inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_k Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 cred ca ma bag si eu +pasagera (depinde cum cum decurg negocierile) cel mai bine e sa aveti euro la voi (e cursul mai bun), iar cu cazarea eu zic sa cautam acolo pt ca ori ne face reducere pt k suntem mai multi ori gasim ceva de inchiriat mai ieftin lasati si voi un nr de tel sau da-ti un apel pe 0727.238.333 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 si eu cred ca mai bine ne orientam pentru cazare la fata locului. daca suntem mai multi altfel se discuta.... oricum cred ca ne adunam cel putin 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Vremea ne face fitze se pare;sa aveti maine la voi haine mai groase si ceva de ploaie eventual.....dar ce facem daca maine ploua tare,anulam excursia? PS :Am fost in bar la Apasu intre 20 si 21 dar nu am vazut pe nimeni cunoscut Editat Aprilie 24, 2009 de DarkDrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 (editat) Ceva confirmari ,avand in vedere vremea ....cine merge ,cine nu? Editat Aprilie 25, 2009 de DarkDrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 avand in vedere si luand in consideratie temp maxima de numai 8grade si precipitatii din veliko eu nu mai ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 avand in vedere si luand in consideratie temp maxima de numai 8grade si precipitatii din veliko eu nu mai ma bag Prea frig si prea multa ploaie.....nici eu nu mai vin.Multa bafta si Asfalt Uscat celor ce vor merge,ii asteptam cu poze ca sa ne ofticam pe noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 eu merg daca mai merg si altii. cine merge sa ma sune la 0749 372 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 E prea frig, aveti dreptate, ar fi chinuiala mai mult. M-am uitat si pe net http://www.accuweather.com/world-forecast....KO&metric=1 , o sa fie cam frig si ploaie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan George Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Ceva confirmari ,avand in vedere vremea ....cine merge ,cine nu? Daca ar fi vreme faina, poate week-end-ul urmator. de 1~3 mai. Putem ramane 2 nopti acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Am fost la petromul din Jilava la 9.10. Nu era nimeni. Cei de la benzinarie nu au vazut nici o motoreta oprita la ei. Am stat pana la 10. Nu a aparut nimeni. E ok. Tot am o gramada de chestii de facut si nu-mi gaseam timp de ele si imi raman si mai multi bani pentru 1 Mai. Atunci nu va mai conta cine ce probleme meteorologice are si daca are chef sau nu de viata Ne vedem sapatamana viitoare... sau nu. Pierderea e a voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate