'n_DUR_o Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 ce kit de piston sa-mi pun la motor? sa cumpar unu original sau unu facut de alta firma(de ex.Wiseco). nu sport! motoru sa aiba aceeasi compresie... inclin spre Wiseco pt. k zic ei k e mai bun materialu(cik e forjat) si mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 (editat) Pistoanele originale sunt de reg mai grele si mai fieroase Cele aftermarket pot fi de doua feluri - normale dar facute de firme no name ex italiene sau spaniole - de la firme de tuning - mai usoare dar mai putin rezistente Daca nu poti face rost de piston de la producatorul japonez, atunci ia Wiseco -macar cineva semneaza pentru ele. Daca mergi cu aprinderea originala nu-ti va face Dr-ul de curse, dar macar va raspunde mai repede la gaz.... Te astept pe enduro. Editat Ianuarie 29, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 (editat) Editat Ianuarie 29, 2006 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
'n_DUR_o Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 Pistoanele originale sunt de reg mai grele si mai fieroase Cele aftermarket pot fi de doua feluri - normale dar facute de firme no name ex italiene sau spaniole - de la firme de tuning - mai usoare dar mai putin rezistente Daca nu poti face rost de piston de la producatorul japonez, atunci ia Wiseco -macar cineva semneaza pentru ele. Daca mergi cu aprinderea originala nu-ti va face Dr-ul de curse, dar macar va raspunde mai repede la gaz.... Te astept pe enduro. nu vreau sa il fac de curse... poate sa cistig putin la randament fiind pist mai usor.. Wiseco aduce cineva din CT la comanda,original nu aduce nimenea din citi am intrebat...asa vorba ta macar semneaza cineva pt ele.... am studiat si site-ul Wiseco si imi place ce zic ei acolo...acu sa vad cit e adevar si cit e marketing... stiu(din auzite) ca si KTM -urile sint ekipate cu pist Wiseco. dak e adevarat,uite cita putere storc din motorasele alea si ce compresie au,unele modele avind acelasi carburator k DR-u meu... o sa ne vedem la un enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate