goul Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 m-am uitat si aseara pe rubrica de accidente sa vad daca a postat cineva dar nu am gasit nimic ... vreau sa semnalez un accident petrecut sambata 18.04 in localitatea mihailesti pe drumul european bucuresti-alexandria imediat dupa acel lukoil de dupa curba.nu am fost eu martorul si nici nu am vazut accidentul. eram deja in provincie cand a ajuns sora mea cu cumnatul si mi-au spus ca in mihailesti era un accident de motor. mi-au spus ca era un passat negru sifonat lateral si de asemenea un motor de viteza (nu stiu nici tipul nici marca ca nu se pricep) avariat. cand au trecut ei la fata locului era o ambulanta ,si alti doi rideri care pareau in regula. sper sa fi fost si cel implicat printre ei si sa nu fi fost in ambulanta. poate aflam impreuna ce sa intamplat exact si care este starea riderului implicat. Rog pe cei care stiu de acest accident sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) Sambata, in jur de ora 15 am trecut pe acolo cu motoreta, si nu am vazut nimic. Totusi, n-am observat ceva ca pe acolo nu mergeam tocmai ortodox, desi sunt sigur ca n-aveam cum sa ratez privirii un motor tavalit si alti doi rideri. Editat Aprilie 21, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Sambata am trecut pe acolo pe la 13:30-14, si in Mihailesti intr-adevar se mergea foarte greu, coloana, politisti care dirijau circulatia, deci probabil chiar s-a intamplat ceva, dar n-am vazut nici un motor busit. Pe la 15-15:30, cand m-am intors, deja nu mai era nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate