mas oyama Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 pai ce sa fac ... asa ma trezesc zilnic ca sa pot face ceea ce fac ... pina la chopperul ala mai am f multe de facut Grigore este motocicleta ma io credeam cai pui numele de " Ghita"! sti tu de cine vorbesc sigur se va simtti onorat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) E custom si e a mea sa zicem ca "din bani putini" cu ceva mici ajustari scoti o dihanie faina din ea.Felicitari , se pare ca ti-a iesit si pana la urma ai dat viroaga pe ceea ce ai vrut.s-o stapanesti sanatos Editat Mai 6, 2009 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 cu ceva mici ajustari scoti o dihanie faina din ea.Felicitari , se pare ca ti-a iesit si pana la urma ai dat viroaga pe ceea ce ai vrut.s-o stapanesti sanatos Merci, am reusit sa o vand viroaga la o domnisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) hmmmmmmmmmmmmmmmmmm E CUMVA ASTA ?!!!! http://www.heavyduty.com.au/cover_images/hd_cover_88.jpg sau cel putin una din astea 2 de care s-a vorbit acilea ?! ps : h d, revista din australia Editat Iunie 10, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate