RENEGADE Postat Ianuarie 4, 2004 Share Postat Ianuarie 4, 2004 Asta-i motorul meu. L-am gasit datorita faptului ca am colindat site-ul Pro-Bike asa ca va multumesc cu aceasta ocazie. Nu e o minune ci e minunea mea. Daca ar auzi nevasta-mea cred ca Uite si o poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 4, 2004 Share Postat Ianuarie 4, 2004 Cica nu e o minune .. arata marfa si presupun ca merge la fel de bine .. e o minune de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Nu e o minune ci e minunea mea. Daca ar auzi nevasta-mea cred ca Uite si o poza: Rog pe careva sa-mi dea nr. sotiei lui Renegade sa-i transmit adresa topicului acesta. Hai mah nu fii modest cu motocicleta ta. Sa stii ca daca Lorenzo Lamas ar fii avut Intruderul asta, ar fii fost cu adevarat Renegade. Ti-am urmarit-o anul asta la Snagov si am fost incantat de ea. Arata super! Anul trecut m-am dat exact cu un intruder ca al tau si am fost placut impresionat. E mai cool din toate punctele de vedere fata de un Dragstar. Cel putin asa mi se pare. Cand voi fii mai in ,,varsta" ( mai matur ) asa ceva imi voi lua. Sa ai bafta de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 11, 2004 Share Postat Ianuarie 11, 2004 super faina treaba asta felicitarile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Visez la un urs din asta de cand aveam zece ani. Adik de vreo 11 ani. he he. E foarte frumos. La un motor k asta nu poti folosi " super". E frumos. Arta adevarata. Unde e Van Gogh??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 14, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2004 Nu e o minune ci e minunea mea. Daca ar auzi nevasta-mea cred ca Uite si o poza: Rog pe careva sa-mi dea nr. sotiei lui Renegade sa-i transmit adresa topicului acesta. Hai mah nu fii modest cu motocicleta ta. Sa stii ca daca Lorenzo Lamas ar fii avut Intruderul asta, ar fii fost cu adevarat Renegade. Ti-am urmarit-o anul asta la Snagov si am fost incantat de ea. Arata super! Anul trecut m-am dat exact cu un intruder ca al tau si am fost placut impresionat. E mai cool din toate punctele de vedere fata de un Dragstar. Cel putin asa mi se pare. Cand voi fii mai in ,,varsta" ( mai matur ) asa ceva imi voi lua. Sa ai bafta de ea! Multumesc, la fel! Cum adica mai matur? Iar esti modest Duke-ule!!! Nevasta-mea stie si cam strimba din nas, dar lasa ca la primavara isi ia carnet si poate se mai domoleste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate