riderflo Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 salutare tuturor. nu stiu daca ati vazut imaginile astea, dar sunt tare naspa! aveti grija fratzilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 No comment!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 (editat) A mai fost. Baieti rock, unii fara numere, altii fara experienta mersului in grup Cam ca tine, asa Editat Februarie 2, 2006 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderflo Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 OOOOOO, CE ONOARE! HERR SRY. ASA AM ASA, SI EU CARE CREDEAM CA TI CU MINE! MA, TRE SA MEREM LA O BERICA, C-A TRECUT CAM MULT DE CAND NU NE-AM VAZUT! CE FAC MOTOARELE? SPER CA BIM. CIUS, BIS BALD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate