Jump to content

dr.silviu

EX+
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dr.silviu

 1. ba fratilor io cred ca in spatele userului asta e unu care se distreaza bine cand vede ca lumea pune botu la balivernele astea si care mai de care da sfaturi cum sa se emancipeze un baietel de 21 de ani, sa scape de sub dictatura masii
 2. multam pt aparare Am deschis topicul asta in primul rand pt ca io am nevoie de datele astea, si in al doilea rand, dupa cautari indelungi pe forum nu am gasit un thread despre motocicletele germane din razboi, si mi-am zis sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura
 3. stii cum e...cu cat mai multe surse cu atat mai bine inca ceva: In razboi s-au folosit doar r75 si r12 cu atas, sau si alte modele?
 4. ambele au avut atas? sau doar r75-ul? din cate stiu sunt r12 cu unul sau cu doua carburatoare.La r75 cum e? cine imi poate spune cate ceva despre r12 si r75, ani de fabricatie si detalii specifice, au avut toate transmisie la roata de la atas?cum arata atasul la r12? v-as fi recunoscator!! numai bine!
 5. io nu pot sa conduc masina aia in 30 de sec
 6. Cine ma poate ajuta cu modele de BMW din razboi, in special cele cu atas.As fi recunoscator daca modelele vor fi insotite si de poze. Si inca ceva: care sunt modelele cele mai rare astept raspunsurile voastre numai bine!!
 7. Io din 20 o caut in fiecare zi.La chioscu de langa mine nici nu mai trebuie sa intreb ca ma vede femeia si zice:"nici azi n-a venit".uffff!!!
 8. De vreo 3 zile o stresez pe femeia de la chiosc.In numarul trecut scrie ca ar fi trebuit sa apara in 20? Nu se mai distribuie in provincie?
 9. Decat sa te complici cu plasticu pentru inca niste bani in plus ai pus pe lemn si gata.Pe dincolo nimeni nu mai pune plastic, poa sa fie el cat de bun.Plasticu imbatraneste repede, pe cand lemnu... numai bine!
 10. dar vamesu chiar se uita in fiecare colet? daca nu e factura in colet ce face? daca mie imi trimite un prieten ceva ala desface pachetu sa vada?sau il desface de fata cu mine?
 11. ce tampiti fraaate!! s-au implicat calumea sa faca toate rampele alea, groapa cu burete, macara. investitie serioasa
 12. felicitari!!! sa va traiasca!!!
 13. alternative sunt grupa mare, dar trebuie sa stii in ce te bagi.Chiar citeam ieri despre salvia si unu zicea ca a fumat pe la 20 de ani si acum la 47 face tratamente antidepresive si alte cacaturi. cel mai bine fumezi un material bun si gata.
 14. R.I.P. pacat ca trebuie sa se incheie sezonul in felul asta
 15. aia-s prosti tare frate!! mi se face mila cand ma uit la ei
 16. banuiesc ca si pozele is facute in romania nu? mai baga cateva ca suntem tare curiosi.
 17. La noi in Romania( ) inca se trag tunuri ca toti papagalii sa puna botu ca ordinarii aia de politicieni( ) sa poata sa-si vanda masinile(vezi citroen) pana intram in UE.La fel s-a intamplat si cu gripa aviara. Deci io nu mi-as face griji pentru ce se va intampla dupa aderare, ca doar n-o sa fim noi cu mai multe perechi decat restul europei. Numai bine!!
 18. Se pare ca unii o iau fosrte in serios.priviti maiestrul in actiune
×
×
 • Create New...