CobraArt Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Iese cineva in weekend la o plimbare prin bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Iese cineva in weekend la o plimbare prin bucuresti? m-as baga eu dar nu pot decat de dimineata ca de la ora 13:00 am cursuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 poate ne strangem cativa nepristi si iesim si noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Sansele sunt mici dar poate poate..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 daca "e cald " ca acuma sa zic .... merg si eu . Mi-am montat bateria si mi-am spalat motorul . Mai urmaresc aici sa vad unde e strangerea ! Success si vreme buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 unde putem la Universitate sau la ARC... dar ne plimbam dupa ora 2 dupa ce aprindem o lumanare pt. Teo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Eu sigur ies la plimbare am niste treaba dimineata dar dupa pranz in principiu sunt disponibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 in principiu ies si yo...dar dak e la fel de frig ca acum nu cred ca merg decat sa-i aprind o lumanare lui teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 e racoare nu am curaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 sal ,dca iesiti dumimika ies si eu lasati si voi ora si loku unde ne int?? ok!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 4, 2006 Autor Share Postat Februarie 4, 2006 Poi facem un ARC la 2-4? Interes este mereu, dar numai vointa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Pai, ne vedem la Arc, sa zicem la 15.00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 5, 2006 Autor Share Postat Februarie 5, 2006 (editat) Nu mai pot sa vin In Ploiesti ninge Editat Februarie 5, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 stai linistit ca si in bucuresti ninge take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Un motociclist adevarat se da si pe zapada cu 300 ! Ba ce nasol cu vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 maine vreau sa ma duc la munca cu motorul. prognoza meteo zice ca sunt posibili 12 cm de zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Iti spunem zambind success ! Sa faci si poze cum o dezapezesti Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 ieri, dupa lupte seculare care au durat vreo 4 ore (timp in care am reusit sa-i pun aprinderea la loc, carburatoare noi, reglaje, etc), am reusit si noi sa iesim intr-o tura mica prin oras... dupa cate se pare, trebuie sa punem iarasi cheile in cui, o vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 'reati ai dreaq de nepristi exclusivisti, de ce nu ati zis nimic la 4jumate m-am carat acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 de unde sa stim bre ca esti liber? ai zis ca te dai cu treaba prin oras... si oricum, nici noi nu eram siguri ca reusim sa iesim toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 nasol cu vremea asta !!! nu mai vreu iarna ne strika toate planurile !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Iti spunem zambind success ! Sa faci si poze cum o dezapezesti Respect ! am fost cam putina zapada dimineata si mai mult intre blocuri, pe principale zeama la greu. seara super ok, uscat cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 6, 2006 Autor Share Postat Februarie 6, 2006 Maine CRED ca vin la Arc dupa amiaza cu motoru.. mai iese cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate