Csaky Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Dj., conserve tunate,f tare,oare acuma o sa cante si trupa BONFIRE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 1, 2011 Autor Share Postat Iunie 1, 2011 http://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/259160-11-iunie-chevrolet-dragracing-tare-cursa-accelerare-transilvania.html Cel mai mare eveniment automobilistic din Transilvania are loc din nou la Satu Mare. La data de 11 iunie Aeroportul International Satu Mare gazduieste un nou Chevrolet DragRacing. Demonstratii pe doua si patru roti: anul acesta, in premiera, sunt invitati "magicienii" showurilor moto din Ungaria, care vor oferi demonstratii drag-bike si prezentari de accelerare moto, nemaivazute in zona noastra pana acum. Mergem nici nu se pune problema.Drag-urile alea fac tot,dar sper sa nu ploaie hăpt atunci incat sa nu le poata urni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Donrares Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Unde vedem MOTOGP azi de la 12:00???????????O propunere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 sambata are nunta razvan tudoricescu. cum de-a lungul anilor el si noi am fost la multe alte nunti ca invitati sau doar la parade, ma gandeam ca ar fi frumos sa-i intoarcem favoarea. pt mai multe detalii luati legatura cu luka sau cu mine. eu zic ca putem sa-i acompaniem la o tura de oras cu incepere din parcarea vis-a-vis de centrul de recuperare din bradet si cu finalizare(nu din aia la care va ganditi voi) la vila vlad . toata treaba va fi undeva dupa orele 14 daca bine am inteles eu! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Aprilie 22, 2012 Autor Share Postat Aprilie 22, 2012 Campania "RESPECT IN TRAFIC 2012" se v-a desfasura in data de 5 mai.Detalii referitoare la traseu,sau organizare gasiti pe: www.mesesmotoclub.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 (editat) Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! Editat Iulie 2, 2012 de Nistorescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Apoi tu chiar esti blonda dupa ce ai polua topicl de Cluj hop si aici on fopic ceva legat de evenimentul de la broscarie ne povesteste cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andry112 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 - Motociclistii se aduna in fiecare an la Festivalul Cetatilor Dacice. - Asa cum probabil v-ati obisnuit deja, la fel ca anii trecuti, si anul acesta, Apulum Bikers (partener in organizare) va invita pe toti cei pe doua roti la Festivalul Cetatilor Dacice, pentru a petrece ca intre bikeri. Va exista un spatiu de campare doar pt noi, mai retras, cu muzica buna si cu tot ceea ce e nevoie pt a va simti bine (fara taxa de intrare/campare). Toate astea pt a ne putea bucura impreuna de un festival unic in Romania. https://www.facebook.com/FestivalulCetatilorDacice Asadar, va asteptam incepand de sambata 22 iunie 2013 dupa 12:00, la Cricau. P.S. Vom reveni cu mai multe detalii in cel mai scurt timp posibil! Festivalul Cetatilor Dacice Festivalul Cetatilor Dacice este un eveniment cultural-sportiv, de valorificare a patrimoniului dacic al judetului Alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andry112 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 http://www.ziarulunirea.ro/22-23-iunie-programul-festivalului-cetatilor-dacice-la-cricau-lupte-daco-romane-concert-holograf-daniel-buzdugan-si-multe-multe-surprize-194731.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Salutari! Caut sa inchiriez o dubita pentru transport persoane 8+1 pentru data de 14 iulie 2013 de la ora 10 pana luni dimineata la aceasi ora sau dupa cum ne intelegem, cu sau fara sofer. 0742500248. va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coc motors Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 /index.php?/forum/216-oferte-de-service-in-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate