Ridder Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 vreau sa ma alatur grupului vostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 care grup ? ah, al chopperistilor e un grup virtual, pe site u're welcome anyway (cine-s eu sa zic asta, ca nu-s chopperist ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Cred ca te-ai virusat de choppere ca de la un timp0 numai pe acilea esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ridder Postat Ianuarie 6, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2004 nu de ieri de azi klaus! cad ca dinaintea ta cu mult! daca stii simsonul lui bastii...eu i-am tinut tevile cand l-a facit shi eu i-am facut shi flacarile de pe rezervor shi aripa!.............. apropo am 15 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 nu vorbeam cu dumneata ci cu bhaivara ... felicitaRI pentru flacari si restu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Modestule. Eu recunosc am doar 7 ani in domeniu asta. Tu ai 15 toti anii sau te referi la choppere ca in poza pari mai batranel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Si fara ca sa prinzi de veste, te-ai alaturat! WELCOME (new) Ridder! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 11, 2004 Share Postat Ianuarie 11, 2004 nu e poza lui e poza unui prieten...))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate