dupre Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Salut, am 1.76, 68 kg, incepator (carnet din 2007) as vrea sa-mi spuneti ce credeti k mi s-ar potrivi ca al doilea motor de enduro, bugetul meu fiind in jur de 2000E. Primul meu motor a fost un Kawasaki KMX 125 in 2T, 15 cp cu pinion schimbat de 13 fata de 16 original. Problema lui era ca desi urca cam peste tot daca veneam in forta se incingea destul de repede fiind racit cu apa. Acum ma gandeam la un KTM EXC 200 sau KTM EXC 250 Racing dupa 2000, oricum ceva cu greutate redusa. Voi ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 dami un id ceva daca vrei sa vb sunt din c-lung...si iti dau sa mergi pe sx 250 cmc daca vrei sau pe suzuki 600 cmc.am aceasi conditie fizica ca si tine:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dupre Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 dami un id ceva daca vrei sa vb sunt din c-lung...si iti dau sa mergi pe sx 250 cmc daca vrei sau pe suzuki 600 cmc.am aceasi conditie fizica ca si tine:D ms de propunere da eu as vrea ceva inmatriculabil, ala de 600 cu siguranta e prea greu si sx 250 e de cross si are treptele prea lungi cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 /index.php?...t&p=1854671 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate